• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Ässäkeskus, Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Terhi Okkonen, +358 50 3889600 tai terhi.okkonen@inhunt.fi ja Senior Headhunter Marko Torpo, +358 45 157 5323 tai marko.torpo@inhunt.fi.

Maksaminen on osa liiketoimintojemme asiakaskokemusta. Se on keskeinen osa kokonaisuutta, kun kehitämme asiakkaillemme uusia palveluita tai visioimme ja rakennamme tulevaisuuden verkko- ja vähittäiskauppaa sekä palveluliiketoimintaa. Kiinnostaisiko sinua ottaa vastuu S-ryhmän maksamisen visiosta ja sen liiketoimintalähtöisestä toteuttamisesta?

Maksamisen alueella tapahtuu juuri nyt paljon. Käteisen käyttö on pandemian aikana vähentynyt muutostrendiään nopeammin, korttimaksamisen suosio on jatkanut kasvuaan ja mobiili- sekä verkkomaksut ovat suomalaisten arkea. Lisäksi uudet innovaatiot ottavat sijaa ja toisaalta maksamiseen liittyvä sääntely lisääntyy. Elämme kiinnostavia aikoja? Vähintäänkin – ja meillä on tarjota sinulle ainutlaatuinen tehtävä tämän kaiken keskiössä.

JOHTAJA, MAKSAMISEN RATKAISUT

Tehtävä ja vastuualueesi

Tehtäväsi on luoda S-ryhmälle maksamisen visio ja toteuttaa se asiakkaidemme sekä eri liiketoiminta-alueidemme tarpeiden mukaisesti. Huolehdit tiimisi kanssa S-ryhmätasoisesti ratkaisujemme ja prosessiemme sääntelyn mukaisuudesta, toimintavarmuudesta, turvallisuudesta ja taloudellisesta tehokkuudesta, koskien niin käteis- ja korttitapahtumia, mobiili- ja verkkomaksu-, tilisiirto- kuin muita tulevaisuuden maksutapahtumia aina kivijalasta verkkoon.

Olet sisäisesti ja ulkoisesti verkostoitunut vaikuttaja, joka seuraa ja ennakoi teknologiakehitystä sekä maksamiseen liittyvää sääntelyä. Toimit edunvalvojanamme ulkoisissa instansseissa ja käyt dialogia ketjuohjaustemme, SOK IT:n, S-pankin, SOK:n tytäryritysten sekä alueosuuskauppojemme kanssa. Edistät sisäistä yhteistyötä ja edesautat yhteisten näkemysten ja tavoitteiden muodostumiseen oman vastuualueesi näkökulmasta.

Työtäsi ohjaavat ja sille suunnan viitoittavat vuosittaiset henkilökohtaiset ja tiimitasoiset tavoitteet. Numeeriset ja laadulliset mittarit ohjaavat työtäsi maksamisen ratkaisujen parissa liiketoimintojemme strategioita tukien – niiden toteutumisen tärkeänä mahdollistajana.

Mitä sinun on lupa odottaa?

Tämä avoin tehtävämme tarjoaa sinulle tilaisuuden toimia läpi leikaten koko maksamisen kentän – verkkokaupasta kivijalkaan ja käteisestä aina biometristen tunnistusmenetelmien käyttöön maksamisessa. Mitä tämä tarkoittaa sinulle ja urallesi?

  • Uskallamme luvata, että kokeneenakin osaajana tämä tehtävä vie sinut uuden äärelle. Opit sekä koet uutta ja siten kasvatat yhä osaamispääomaasi. Isoja toimijana pystymme tarjoamaan sinulle vaihtoehtoisia ura-askelia myös tulevaisuudessa.
  • Maksamisen ratkaisujen murros edellyttää meiltä näkemyksellisyyttä ja proaktiivista otetta kehitystyössä. Katseesi on tiukasti tulevassa mutta vaikutat tässä hetkessä. Pääset tekemään vaikuttavia ratkaisuja – et ainoastaan meidän työtämme vaan suomalaisten arkea koskettavia ja sitä helpottavia päätöksiä.
  • Kuten jo tiedätkin, maksamisen maailma on kompleksi ja kiehtova. Se linkittyy vahvasti liiketoimintaan mutta yhtä lailla laajemmin yhteiskuntamme toimivuuteen. Tulet vaikuttamaan ja verkostoitumaan hyvin erilaisten sidosryhmien kanssa, mikä on mielestämme ehdoton rikkaus työssäsi.
  • Sinulla on mahdollisuus tehdä työsi niin hyvin kuin osaat. Et tule hakemaan pikavoittoja vaan rakennat pitkäjänteisesti kilpailuetua turvallisista ja toimintavarmoista maksamisen ratkaisuista monimuotoisessa vähittäiskaupan ja palveluliiketoiminnan maailmassa.

Miltä sinusta kuulostaa tämä tehtävämme, jossa raportoit SOK-yhtymän CFO:lle ja toimit hänen johtoryhmänsä jäsenenä? Voisiko tämä tehtävä istua sinun urasuunnitelmiisi ja -tavoitteisiisi?

Etsimämme osaaja

Tässä tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta vankkaa kokemusta ja näyttöä eri maksamisratkaisujen tuloksellisesta johtamisesta sekä kehittämisestä mielellään kaupan alalta tai palvelusektorilta. Tässä työssä hyödynnettävää kokemusta olet voinut kerryttää myös työskennellessäsi esimerkiksi finanssialalla maksujen välittäjän tai pankin palveluksessa. Yhtä kaikki olet toiminut tulosvastuullisessa esimiesroolissa ja ollut mukana tuomassa käyttöön digitaalisen maailman ratkaisuja.

Meistä on tärkeää, että sinulla on taito innostaa ympärilläsi olevat työhön yhteisen tavoitteen eteen. Kykysi vaikuttaa verkostoissa pohjaa kokemuksesi tuomaan substanssiosaamiseen sekä luontaisiin vuorovaikutustaitoihisi. Tuot määrätietoisesti esiin näkemyksesi mutta yhtä lailla kuuntelet herkällä korvalla. Uskallat myös tehdä päätöksiä ja saattaa eteenpäin vaihtoehtoisiakin ratkaisuja.

Kansainvälisissä verkostoissa toimiminen edellyttää sinulta kykyä kommunikoida suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi.

Miltä vaikutti? Keskustellaanko lisää?

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta tarkemmin. Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä keskustelut käynnistyvät jo ennen viimeistä hakemusten jättöpäivää, joka on keskiviikko 2.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Terhi Okkonen, +358 50 3889600 tai terhi.okkonen@inhunt.fi ja Senior Headhunter Marko Torpo, +358 45 157 5323 tai marko.torpo@inhunt.fi.

Closed