Talousjohtaja / CFO

Vantaa / Uusimaa

Haluaisitko työpaikan innostavassa Lentokenttäympäristössä?

Kiinteistösijoitus- ja kiinteistökehitysyhtiö Avia Real Estate Oy hakee joukkoonsa Talousjohtajaa.

Avia Real Estate Oy omistaa, hallinnoi ja vuokraa toimitiloja valtakunnan ainutlaatuisimmalla sijainnilla Helsinki Vantaan lentokenttäympäristössä, Aviapoliksen alueella. Avia Real Estatella on olemassa olevaa kiinteistökantaa lentokentän alueella noin 170.000m2 ja kehitettävää maa-aluetta n. 400.000 m2. Suomen suurin, yli 700 huoneen, hotelli valmistuu vuoden päästä lentokenttäterminaalin viereen. Yhtiön omistajat ovat kiinteistötoimialan toimijat NREP ja Pontos sekä lentokenttäoperaattori Finavia.

Tässä tehtävässä pääset mukaan toimintaan, jossa Aviapoliksen aluetta kehitetään vahvasti uudeksi kansainvälisestikin kiinnostavaksi Avia Cityksi tuoden alueelle asuntoja, toimitilaa ja matkustajien mukavuutta lisääviä palveluita.  Alueen johtava kiinteistökehittäjä kehittää Lentokenttäkaupunkia yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

Jos nautit vaihtelevista tilanteista, uuden äärellä toimimisesta muuttuvassa ympäristössä, saatat olla etsimämme CFO!

Avia Real Estaten talousjohtajan tehtävä käsittää kaikki yhtiön toimintaan ja kiinteistöihin liittyvät taloudelliset näkökohdat. Vastaat toimitusjohtajan kanssa strategisesta suunnittelusta ja operatiivisesta johtamisesta sekä taloushallinnon ulkoisten palveluiden ostoista ja johtamisesta. Tehtäviisi kuuluu taloushallinnon toimintojen johtamisen lisäksi talousraportoinnin ja analyysien laatiminen, strategian, budjetoinnin ja ennustamisen koordinointi, riskienhallinta sekä prosessien ja järjestelmien kehittäminen ja implementointi. Lisäksi toimit monien yhtiön projektien päällikkönä. Talousjohtaja toimii organisaation johdon ja hallituksen keskeisenä neuvonantajana talouden asioissa. Alaisuudessasi on tällä hetkellä kolme kontrolleria.

Omaat talouden liiketoimintasuunnittelun kiinteistöliiketoiminnan näkökulmasta. Myös investointipäätökset, rahoitus, verotus, yritysrakennejärjestelyt, riskienhallinta ja toimialan raportointi on sinulle tuttuja. Vastaat myös henkilöstöhallinnon prosesseista.

Odotamme, että sinulla on kokemusta talouden kokonaisvaltaisesta johtamisesta useamman vuoden ajalta.

Omaat lisäksi hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä aidon kiinnostuksen olla osana Avia Real Estaten kehittyvää ja proaktiivista tiimiä. Toimit yrityksen johtoryhmän jäsenenä.

Jos sinä olet uusi Avia Real Estate Oy:n CFO, hae tehtävää linkin kautta. Lisätietoja tarvittaessa Pirjo Aalto, 050 500 2013 tai Juhana Gyllenbögel, 044 060 6665

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa