• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Atte Andersson 044 975 5602

Wienerbergerin asiantuntemusta voidaan nähdä kaikilla elämänaloilla. Rakennusmateriaalien ja infrastruktuuriratkaisujen maailmanlaajuisena toimittajana valmistamme korkealaatuisia tiiliä, putkijärjestelmiä ja maankatetiiliä. Olemme maailmanmarkkinoilla numero 1, kun kyseessä on tiili ja johtava toimija monella muullakin liiketoiminta-alueella.

Luomme parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme älykkäitä ratkaisuja tämän hetken ja huomisen rakentamiseen. Selkeä tavoite on luoda lisäarvoa tulevaisuudelle vastuullisesti.

Etsimme nyt Helsingin pääkonttoriimme uutta

Teknistä asiantuntijaa

vahvistamaan rakennusteknistä tukeamme.

Teknisen asiantuntijan tehtäviin kuuluvat konsultatiivinen neuvonta ja tuki suunnittelijoiden ja viranomaisten suuntaan. Asiantuntija vastaa standardimuutosten (RT ja EU) seurannasta ja reagoi sekä jossain määrin myös vaikuttaa niihin esim. kannanottoja laatimalla.

Odotamme Sinulta kokemusta rakennuslaskennasta ja mitoituksesta rakennus-, rakennusaine- tai suunnittelualalta, mielellään yli 5 vuotta. Julkisivuosaaminen ja kokemus runkosuunnittelusta tai palkkirakenteista on arvokas pohja tehtävään. Koulutustaustasi voi olla rakennusinsinööri tai vastaava tekninen.

Työskentelet yhteistyössä myynnin kanssa ja myös onnistumista mitataan tämän yhteistyön tulosten kautta.

Olet sosiaalinen persoona, erinomaiset vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, joka tulee toimeen myös englannin kielellä. Saksan tai ruotsin taito ovat eduksi työssä isossa konsernissa.

Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa normioloissa.

Tarjoamme Sinulle:

  • etätyömahdollisuuden myös jatkossa
  • autoedun ja lisävakuutusturvat
  • liikunta- sekä ruokasetelit
  • tehtävän alan johtavassa, kansainvälisessä yrityksessä

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 6.5.2021 alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Atte Andersson 044 975 5602.

Hae paikkaa