• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Sysmä
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunterit Timo Viljakainen +358 40 5035554 ja Janne Ilomäki +358 50 3640028.

Oletko sinä kuntien teknisen toimialan asioista kiinnostunut osaaja ja johtaja?

Pieni, mutta eloisa Sysmä on runsaan 3600 asukkaan kunta eteläisen Päijänteen äärellä Itä-Hämeessä. Vapaa-ajan asuntoja on alueella n. 3800, ja kesällä kunnassa on jopa 15 000 ihmistä!

Haemme avaintehtävään kunnan

Teknistä johtajaa  

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. 

Tekninen johtaja vastaa toimialan ostopalveluiden hankinnasta ja sopimustoiminnasta. Monipuolisen tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknisen toimialan hallinnon ja juridiikan osaamista.

Tehtävässä onnistumista edistää mm. kokemus teknisen johtajan tai toimialan päällikkötason tehtävistä ja investointi- ja projektihankkeiden toteutuksesta, kunnallishallinnon ja talouden ymmärrys sekä rakennustekninen osaaminen ja vesihuollon ja jätehuollon tuntemus. Myös kokemus ja osaaminen vastaavista tehtävistä esimiestasolla yksityisellä sektorilla edistävät tehtävän hoitamista.

Arvostamme aktiivista työ- ja kehittämisotetta, päätöksentekokykyä ja kykyä strategiseen ajatteluun. Lisäksi arvostamme teknisen toimen henkilöstöhallinnon tuntemusta ja hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaitoja.

Tekninen johtaja toimii toimintaympäristövaliokunnan esittelijänä ja kunnan johtoryhmän jäsenenä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on teknisen toimialan soveltuva korkeakoulututkinto. Palvelusuhteeseen sovelletaan Teknisten sopimusta. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveystilastaan.

Hae tehtävää heti tai viimeistään 1.11.2021 klo 16.00, alla olevan linkin kautta. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan aikana.

Lisätietoja: kunnanjohtaja Marketta Kitkiöjoki, 044 713 4504, marketta.kitkiojoki@sysma.fi. Kumppanina Sysmän kunta käyttää InHunt Group Oy suorahakutaloa, jossa lisätietoja antavat Senior Headhunterit Timo Viljakainen +358 40 5035554 ja Janne Ilomäki +358 50 3640028.

Hae paikkaa