Teknisen yksikön päällikkö

Espoo / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Janne Ilomäki (050 364 0028) ja Terhi Ahokas (050 388 9600).  

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy hallinnoi noin 3,5 miljardin arvoista ja miljoonan neliön suuruista kiinteistökantaa Suomessa. Hoidamme vastuullisesti sijoittaja-asiakkaidemme kiinteistövarallisuutta. Tarjoamme laadukkaat ja toimivat toimitilat ja asunnot vuokralaisasiakkaidemme tarpeita vastaavasti.  

Vahvuutenamme on syvä ymmärrys kiinteistöistä sijoituskohteina ja vuokralaisasiakkaistamme kiinteistöpalveluiden käyttäjinä. Tämä mahdollistaa sijoittaja-asiakkaillemme optimaalisen tuoton ja riskin suhteen, vuokralaisasiakkaillemme tehokkaat ja liiketoimintaa tukevat toimitilat sekä elämäntilanteeseen sopivan kodin. 

Haluatko sinä olla mukana tuottamassa parhaita kiinteistösijoittamisen ja –johtamisen palveluita? 

Etsimme nyt joukkoomme aktiivista, ratkaisuhakuista ja kokonaisuudet hyvin hahmottavaa ammattilaista kokeneiden asiantuntijoittemme esihenkilöksi. 

TEKNISEN YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ 

vastaa LähiTapiolan monipuolisen kiinteistöportfolion ylläpidon- ja korjaustoiminnan sekä rakennuttamisen ohjaamisesta ja toiminnan kehittämisestä kiinteistöjen elinkaaren aikana. Hän tukee omalla ja tiimin asiantuntemuksella muuta kiinteistövarainhoidon tiimiä, sekä toiminnallaan varmistaa kiinteistökohteiden arvon kehittymistä ja kaupallisen kilpailukyvyn ylläpitämistä.   

Yksikön vastuulla on hallinnoitujen kiinteistöjen rakennuttaminen ja korjausrakentamisen toiminnot, tekninen- ja ylläpitotoiminnan tuki ja ohjaaminen sekä yhtiö- ja kiinteistötason vastuullisuusasiat. Tiimissä toimivat vastuullisuuspäällikkö, rakennuttajapäällikkö, kiinteistöpäällikkö, talotekniikka-asiantuntija, sähköasiantuntija ja kiinteistöinsinööri. 

Osallistut itse myös käytännön operatiivisiin tehtäviin asiantuntijaroolissa, omaa vahvuusaluettasi hyödyntäen. Sinulla on myös keskeinen rooli ylläpito- ja rakennuttamistoiminnan ostopalvelujen johtamisessa ja kehittämisessä sekä niihin liittyvien järjestelmäkokonaisuuksien hankinnassa. 

Saat asioita ja ratkaisuja aikaan yhdessä tiimin kanssa, pitkäjänteisesti. Sinulla on kokemusta vaativien kokonaisuuksien ja erilaisten projektien johtamisesta asiakaslähtöisellä ja palvelualttiilla otteella.  

Sovit joukkoomme, jos olet saanut hyvää palautetta oma-aloitteisuudestasi ja kyvystäsi oppia uusia asioita. Toimintatapojen ja prosessien kehittäminen on sinulle tuttua. Tulet toimeen monenlaisten, eritaustaisten ihmisten kanssa ja kykenet itsenäisesti hoitamaan haastaviakin neuvottelutilanteita. 

Meillä sinua odottaa mielenkiintoinen ja haastava tehtävien ja vastuiden kokonaisuus. Timissäsi vallitsee peruspositiivinen, avarakatseinen ja iloinen työilmapiiri.  

Esihenkilönäsi toimii kiinteistöjohtaja Reetta Räsänen. Kollegoitasi ovat asset managerit sekä vuokrauksen, markkinoinnin ja kauppakeskusjohtamisen ammattilaiset sekä kiinteistösijoittamisen muut asiantuntijat. 

Odotamme sinulta  

 • Kiinteistöliiketoiminnan ja jonkin teknisen tai ylläpidon osa-alueen syväosaamista, kokemus vastuullisuus- ja energiatehokkuusasioista luetaan eduksi 
 • Sijoittamisen ja taloushallinnon perusasioiden ymmärrystä 
 • Soveltuvaa esihenkilö/johtamiskokemusta 
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, kehittää toimintaa ja johtaa verkostoa 
 • Aikaansaavaa ja ratkaisuhakuista asennetta ja innostunutta otetta työhön. 

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Viestit selkeästi ja vakuuttavasti, tarvittaessa myös englannin kielellä. Sinulla on tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto. Arvomme: rohkeus, intohimo ja hyväntahtoisuus, puhuttelevat sinua.  

LähiTapiolassa on monipuoliset henkilöstöedut, kuten ateriaetu, puhelinetu, vakuutusedut, 24/7 tapaturmavakuutus, laajennettu työterveyshuolto, henkilöstörahasto sekä ePassi. Työajan joustot ja etätyömahdollisuudet helpottavat työn ja arjen yhteensovittamista. 

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Janne Ilomäki (050 364 0028) ja Terhi Ahokas (050 388 9600).  

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten anna kuulua itsestäsi nopeasti! Hakuaika tehtävään päättyy su 28.5.2023. 

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Omistaja-asiakkaita meillä on lähes 1,6 miljoonaa. LähiTapiolan henkilöstömäärä on noin 3 400, josta noin puolet työskentelee alueyhtiöissä. 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa