• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Jari Tourunen puhelin 0400 560 836 ja Senior Headhunter Casimir Tallqvist puhelin 040 555 7790.

Rakennustieto Oy edistää hyvää rakennustapaa ja tuottaa rakentamisesta luotettavaa tietoa. Rakennustieto Oy on puolueeton ja asiakaslähtöinen täyden palvelun tietotalo, jonka tuotteet kattavat rakentamisen koko elinkaaren suunnittelusta ylläpitoon. Yhtiön omistaa Rakennustietosäätiö RTS.

Toimintaansa kehittävä Rakennustieto Oy etsii

INNOSTUNUTTA TIIMIPÄÄLLIKÖÄ

vetämään ja kehittämään keskeistä Tuotetieto-tiimiä, joka koostuu alansa parhaista osaajista.

Tiimin vastuulla on rakentamisen ammattilaisille suunnatun digitaalisen tuotetietokannan kehittäminen ja kasvattaminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tuotetieto-tiimin työn tuloksena rakennusteollisuuden sekä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden, rakennuttajien ja kiinteistönomistajien tarpeet kohtaava arjessa luokitellusti ja standardoidusti.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kyky ajatella asiakaslähtöisesti ja löytää uusia mahdollisuuksia luovasti myös boksin ulkopuolelta. Sinulla on muutaman vuoden esihenkilökokemus rakennusalalta. Työskentelet mielelläsi ja oma-aloitteisesti asiakkaiden ja asiantuntijoiden kanssa kehittääksesi tuotetietokantatoimintaa entistä paremmaksi. Nautit aidosti siitä, että saat tehdä merkityksellistä työtä alati kehittyvällä toimialalla.

Olet asenteeltasi positiivinen, taitava verkostoituja ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Toimit luontevasti sekä aktiivisesti asiantuntijaverkostoissa ja olet kiinnostunut asiakkaiden tarpeista. Tiimi- ja projektityöskentely on sinulle luontaista. Sinulla on sekä hyvät johtamis- että alaisvalmiudet.

Koulutukseltasi olet rakennuspuolen diplomi-insinööri tai YAMK-insinööri. Arvostamme lisäksi soveltuvaa kokemusta ja sitä, että olet innostunut tietokantojen kehittämisestä.

Rakennustieto Oy tarjoaa todellisen näköalapaikan vakavaraisessa yhtiössä sekä kilpailukykyiset edut. Bonuksena tulevat mukavat työkaverit ja reilu työyhteisö.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 3.12.2021 mennessä. Lisätietoja antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Jari Tourunen (jari.tourunen@inhunt.fi tai puh. 0400 560 836) ja Senior Headhunter Casimir Tallqvist (casimir.tallqvist@InHunt.fi tai 040 555 7790).

Hae paikkaa