• Yrityksen nimi
  Anonyymi
 • Sijainti
  Uusimaa
 • Lisätietoja antaa

  InHunt Group / Senior Headhunterit Harri Vuontelo p. 044 577 1204 ja Kari Juutilainen p. 040 658 4242.

Anonyymi toimeksiantajamme kokoaa parhaillaan Suomeen rakennusalalla toimivien yhtiöiden kokonaisuutta, jossa useampi pitkään alalla toiminut ja hyvin menestynyt yhtiö yhdistää voimansa. Kokonaisuudella tulee olemaan merkittävä markkina-asema Suomessa jo perustettaessa. Strategiaan kuuluu laajentuminen sekä orgaanisesti että yritysostojen avulla.

Haemme perustettavalle emoyhtiölle

TOIMITUSJOHTAJAA.

Emoyhtiön hallintorakenne tulee olemaan kevyt, joten henkilön tehtäviin sisältyy merkittäviä vastuita:

 • Yritysostot
 • Sijoittajasuhteet
 • Emoyhtiön talousraportointi ja muut keskeiset hallinnolliset vastuut
 • Viestintä.

Toimitusjohtajalla on päävastuu yritysjärjestelyprosesseista neuvotteluvaiheesta rahoitukseen, järjestelyjen käytännön toteutukseen ja jälkitoimiin. Rakennusalan tausta ei ole välttämätön.

Kokonaisuuteen kuuluvat yhtiöt jatkavat toimintaansa itsenäisesti. Emoyhtiön toimitusjohtaja tukee heitä, muttei johda operatiivista toimintaa.

Toimitusjohtaja on vakuuttava ja palvelualtis. Hän on valmis kuuntelemaan ja oppimaan. Hän myös mukautuu helposti uusiin toimintamalleihin. Hänellä on vahvat neuvottelutaidot ja hän on hyvä esiintyjä, joka toimii kokonaisuuden kasvoina. 

Toimitusjohtaja saa näkyvän ja johtavan aseman toimialalla. Hän toimii Suomen markkinassa merkittävän kokonaisuuden vetäjänä. Tytäryhtiöillä on hyvä maine ja luvut. Toimitusjohtajalla on riittävä itsenäisyys ja laajat vaikutusmahdollisuudet kokonaisuuden kannattavaan kasvattamiseen. Työskentely tytäryhtiöiden ylimmän johdon kanssa on antoisaa, sillä heistä kukin tahollaan on menestynyt yritysjohtajana.

Hae tehtävää alla näkyvän linkin kautta. Kannattaa toimia nopeasti, edistämme hakua eteenpäin aktiivisesti.

Hae paikkaa