• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Seinäjoki
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Antti Leimu 045 310 4210, antti.leimu@inhunt.fi ja Sami Ansala 040 708 9589, sami.ansala@inhunt.fi

Lumikko Oy on Suomen johtava vaativien olosuhteiden ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen valmistaja, jonka historia ulottuu 1970-luvulle asti.

Päätuotteitamme ovat junien ja raitiovaunujen HVAC-järjestelmät, sekä ajoneuvojen ja työkoneiden sähkökäyttöjen jäähdytykset. Palvelumme kattavat laitteiden suunnittelun, tuotannon, asennuksen ja huollon koko elinkaaren ajalle.

Vahvuuksiamme ovat korkea laatutaso, joustavuus, asiakaslähtöisyys sekä pitkä kokemus alalta. 

Toiminnan kasvaessa haemme 

TOIMITUSJOHTAJAA

Yhtiön nykyisten kasvunäkymien ja markkinamahdollisuuksien johdosta skaalaamme yrityksen organisaatiota ja profiilia vastaamaan voimakkaan kasvun tuomiin uusiin haasteisiin ja vaatimuksiin. Nykyisen toimitusjohtajan keskittyessä asiakasprojektin hoitoon, etsimme yhtiölle uutta Toimitusjohtajaa vastaamaan yhtiön operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä.

Toimitusjohtajana tehtävänäsi tulee olemaan 

 • Lumikko brändin vahvistaminen ja liiketoimintojen laajentaminen uusille, myös kansainvälisille asiakkuuksille kannattavasti
 • yhtiön tehokkaan toiminnan, ylivertaisen asiakaspalvelukokemuksen ja priiman laadun varmistaminen kaikessa mitä teemme
 • strategian laatiminen yhteistyössä yhtiön hallituksen kanssa, sekä sen toteuttaminen ja jalkauttaminen koko organisaatioon. 
 • Organisaation kehittäminen ja uusien lahjakkuuksien valitseminen mukaan yhtiöön vastaaman tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin, sekä henkilöstön työtyytyväisyyden ja hyvinvoinnin varmistaminen. 

Sinun odotetaan olevan suunnan näyttäjä. Olet aikaansaava ja valmis käärimään hihat muutoksien läpiviemiseksi ja innostaaksesi organisaatiota optimaalisiin suorituksiin. 

Olet tehtävässäsi tiiviisti tekemisissä sekä oman henkilökunnan, että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat tärkeässä merkityksessä tehtävän hoitamisessa menestyksekkäästi. Menestys ei ole pelkkiä lukuja, vaan se on aitoa tekemisen ja välittämisen tunnetta, sekä kumppanuutta.

Odotamme sinulta 

 • aikaisempaa kokemusta toimitusjohtajan tai liiketoimintajohtajan tehtävästä, mieluiten valmistavassa teollisuudessa ja/tai kasvuyrityksessä. 
 • aikaisempaa kokemusta yrityksen kansainvälistymiseen liittyvistä toiminnoista
 • vahvaa osaamista myynnin ja markkinoinnin osa-alueilta  
 • näyttöjä henkilöstöjohtamisesta ja organisaation kehittämisestä sekä muutoksien läpiviennistä.
 • kykyä tulkita ja analysoida yrityksen talous- ja tunnuslukuja ja ymmärtää niiden vaikutukset 
 • rivakkaa asioihin tarttumista, sekä ”tekemisen meininki” asennetta

Lumikolla on erinomaiset referenssit ja vahva taloudellinen pohja. Henkilöstöstämme löytyy teknistä osaamista ja oikeanlaisella johtamisella lunastettavaa potentiaalia. Nämä ominaisuudet luovat hyvät mahdollisuudet toiminnan kehittämiselle ja yhtiön nostamiselle seuraavalle tasolle. 

Kilpailukykyinen palkkaus tulee koostumaan kiinteästä kuukausipalkasta, sekä yhtiön tuloksentekokykyyn ja toimitusjohtajan tavoitteiden saavuttamiseen sidotusta vuosittaisesta bonuksesta. Haemme toimitusjohtajaa, joka on valmis mahdollisesti sitoutumaan yhtiöön mukaan omistajaksi.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.12.2021 mennessä, toimi nopeasti sillä aloittamme haastattelut välittömästi, kun hakemuksia saapuu.

Hae paikkaa