• Yrityksen nimi
    Anonyymi
  • Sijainti
    Pääkaupunkiseutu
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Harri Vuontelo p. 044 577 1204 ja Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044 060 6665

Anonyymi pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan toimeksiantajamme etsii ammattimaista 

TOIMITUSJOHTAJAA. 

Toimitusjohtajana johdat organisaatiota edestäpäin oman esimerkkisi voimin. Otat paikkasi johtajana luonnollisella tavalla heti alkumetreiltä lähtien. Olet aito ja ihmisläheinen johtaja ja tuet organisaatiota saavuttamaan asetetut tavoitteet. Olet hyvä sekä sisäisessä että ulkoisessa viestinnässä.  

Taustasi on rakennusalalta, mutta aikaisempi toimitusjohtajakokemus ei ole välttämätöntä. Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi työpäällikön tai tuotantojohtajan tehtävästä. Arvostamme kokemusta taloyhtiöasiakkaiden parista. Olet numero-orientoitunut, sekä omaat rakennusliikemäisen johtamistavan, jossa muun muassa projektikate ja sen johtaminen on vahvasti läsnä. Rakennusliikkeen keskeiset prosessit hankinta, tuotanto ja laskenta ovat sinulle tuttuja ja haluat niitä myös aktiivisesti kehittää. Sinulla on kyky katsoa ja edistää liiketoimintaa kokonaisuutena. Itseohjautuvuus on tärkeää, mutta hallitus mielellään sparraa toimitusjohtajaa strategian toteuttamisessa. 

Saat rakentaa oman näköisesi yhtiön valmiina olevan aihion päälle. Tehtävässä on mahdollisuus myös osakeomistukseen. Yhtiö tekee muutaman kymmenen miljoonan euron liikevaihtoa ja on hyvin fokusoitunut tarjoamassaan. Liikevaihto on ollut selkeässä kasvussa viime vuodet ja toiminta on ollut kannattavaa. 

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Kannattaa toimia nopeasti, sillä edistämme hakua eteenpäin aktiivisesti. 

Hae paikkaa