• Yrityksen nimi
    Anonyymi
  • Sijainti
    Itä- ja Keski-Suomi
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 - 8439 221.

Asiakkaamme on menestyvä ja kasvava yksityisomisteinen yhtiö, jonka toimialue on tällä hetkellä Itä- ja Keski-Suomi. Yhtiö tuottaa tilaustenvälitys- ja maksuliikennepalveluita yksityis-, yritys- ja yhteiskuntasektorin asiakkailleen ja tukee heitä tuottamaan omille asiakkailleen taloudellisesti korkealaatuisia ja kattavia palveluita.

Vahvan kasvun myötä etsitään asiakkaallemme nyt uutta myyntihenkistä

TOIMITUSJOHTAJAA

vauhdittamaan yhtiön kasvua entisestään ja suuntaamaan yhtiön toimintaa uusille markkinoille ja markkina-alueille.

Tehtäväsi on johtaa yhtiön liiketoimintaa P&L -vastuulla yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön, omistajien ja sidosryhmien kanssa. Vahvana strategiaosaajana ja etevänä visionäärinä luot yhtiölle kannattavan kasvupolun ja osallistuvana johtajana varmistat suunnitelmien jalkautumisen operatiiviseen toimintaan siivittämään yhtiötä kohti uudenlaisia toimintakonsepteja ja kasvavaa asiakaskuntaa.

Tehtävässä hyödynnät vahvaa digitaalisen toimintaympäristön osaamistasi ja laajoja verkostojasi, joiden piiriin kuuluu sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoita. Kehittävä ja kasvunälkäinen asenne on sinulle luonteenomainen ja rakennat kasvun kannattavalle pohjalle hyvällä taloushallinnon osaamisellasi. Positiivisen innostavalla ja valmentavalla johtamistyylilläsi luotsaat johtamasi huippuosaajat luomaan toistuvasti onnistuneita asiakaskokemuksia.

Asiakkaamme tarjoaa sopivalle henkilölle todella mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän yhdessä oman toimialansa arvostetuimmista yrityksistä. Yhtiö on tunnettu hyvästä maineestaan ja se tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja muut edut.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 15.12.2020 mennessä, mutta toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Hae paikkaa