• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja antaa Senior Headhunter Jari Tourunen jari.tourunen@inhunt.fi tai puh. 0400 560 836.

Anna on naisten viikkolehtien hohdokas klassikko. Sen lukijat voivat nauttia laadukkaista sisällöistä sekä painettuina että digitaalisina. Anna tavoittaa yli puoli miljoonaa suomalaista joka viikko. Annaa julkaisee Otavamedia Oy ja sen päätoimittaja on Emma Koivula.

ETSIMME HUIPPUAMMATTILAISTA

Anna-lehti hakee laaja-alaista osaajaa toimituspäällikön tehtävään luotsaamaan alan parhaista ammattilaisista koostuvaa toimitusta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta vastuullisista toimituksellisista johto- tai esihenkilötehtävistä. Aikakauslehtijournalismi aihealueineen on vahvuutesi ja intohimosi. Sinulla on jo valmiiksi hyvät verkostot ja halu verkostoitua lisää.

Olet luonnostasi innostunut aiheista ja ilmiöistä, jotka ovat tärkeitä Annan lukijoille. Osaat lisäksi kaivaa aiheista esille tuoreita näkökulmia.

Hallitset digitaalisen sisällöntuotannon alustat ja työvälineet. Sinulla on näkemystä ja intohimoa kehittää Annaa sekä digitaalisena että painettuna tuotteena. Hyödynnät taitavasti sosiaalista mediaa tavoittavuuden parantamiseksi.

Sinulla on kyky saada kollegasi innostumaan, ideoimaan ja työskentelemään yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet erinomainen tiimipeluri. Johtamistapasi on positiivinen, valmentava, kannustava ja osallistava.

Olet kunnianhimoinen ja nautit siitä, että Anna menestyy tarjoamalla parempia sisältöjä ja aidompia elämyksiä kuin kilpailijat.

Anna tarjoaa tueksesi reilun, avoimen ja iloisen toimituksellisen kollegajoukon, joka pitää yhtä ja tukee sinua kaikissa tilanteissa. Toimituspäällikkö on osa toimituksen johtoryhmää, johon kuuluvat päätoimittaja, toinen toimituspäällikkö ja ulkoasupäällikkö.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 4.6.2021 mennessä. Lisätietoja antaa InHunt Groupin Senior Headhunter Jari Tourunen (jari.tourunen@inhunt.fi tai puh. 0400 560 836).

Hae paikkaa