• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Savonlinna
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 -8439 221.

Norelco on vuonna 1962 perustettu johtava kotimainen sähkönjakelujärjestelmien valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa järjestelmiä energiasektorille, teollisuuteen ja rakentamisen tarpeisiin.

Kehitämme ja valmistamme innovatiivisia sähkönjakeluratkaisuja asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella pyrkien vastaamaan muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteisiin.

Olemme erikoistuneet pien- ja keskijännitekojeistoihin, muuntamoihin ja sähköasemiin sekä niihin liittyviin palveluihin.

Norelco tarjoaa nyt mielenkiintoisia haasteita ja hakee

TUOTANNON KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yhtiön tehtaiden toiminnan ja suorituskyvyn edelleen kehittämisestä.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat usean tuotantoyksikön muodostaman kokonaisuuden toiminnan seuranta ja tehostaminen ja perusteltujen kehitystoimenpiteiden kartoittaminen toteuttamispäätösten pohjaksi. Osallistut kehitystoimenpiteiden edellyttämien investointien suunnitteluun ja viet projektipäällikön roolissa läpi hyväksytyt muutokset tuotannollisessa toiminnassa ja niihin liittyvissä tukitoiminoissa. Varmistat muutoksen jälkeisessä tilanteessa haettavien hyötyjen maksimaalisen toteutumisen. Jatkossa vastuullesi voi tulla myös kokoonpanoon liittyvän alihankintatoiminnan johtaminen ja kehittäminen. Raportoit tehtävässäsi yhtiön johdolle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on näyttöjä aiemmin menestyksekkäästi toteutetuista tuotannollisen toiminnan kehitysprojekteista ja olet tottunut työskentelemään kokoonpanoteollisuudessa. Sinulla on vähintään AMK -tason koulutus sähkötekniikan tai tuotantotalouden alalta.

Henkilönä olet kehityskykyinen ja -haluinen sekä ratkaisuja etsivä ja valmis sitoutumaan yhtiöön ja sen tavoitteisiin pitkäjänteisesti. Hahmotat helposti teollisen toiminnan isoja kokonaisuuksia ja motivoidut tuloksen tekemisestä elävässä tuotantoympäristössä etsien tarvittavat ratkaisut myös pienille käytännön ongelmille.

Toimipiste on Savonlinnassa, mutta työ edellyttää silloin tällöin käymistä myös yhtiön Kuopion tehtaalla.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 26.07.20. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040-8439 221.

Hae paikkaa