• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Siilinjärvi
 • Lisätietoja antaa

  Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 -8439 221.
  Toimitusjohtaja Antti Tervo, puh. 044 – 717 8010
  23.12.20 klo. 10:00 – 12:00, 29.12.20 klo. 10:00 – 11:00, 08.01.21 klo. 12:00 – 13:00
  Henkilöstöpäällikkö Maria Alaranta, puh. 044 – 717 8031
  22.12.20 klo. 09:00 – 11:00, 05.01.21 klo. 13:00 – 15:00.

Sakupe Oy tuottaa turvallista ja toimivaa tekstiilihuoltopalvelua yhteisö- ja yritysasiakkailleen. Toimitamme päivittäin noin 100 tuhatta erilaista tekstiilikappaletta asiakkaillemme, mikä tarkoittaa vuosittain noin 10 miljoonan pyykkikilon pesemistä.

Toimimme kolmen tuotantolaitoksen voimin. Toimintamme alkoi Siilinjärveltä vuonna 1983, laajeni vuonna 2014 Jyväskylään ja vuoden 2018 alusta lukien myös Joensuuhun. Olemme kasvaneet tasaisesti ja hallitusti yhdeksi alan edelläkävijöistä – asiakkaiden tarpeita kuunnellen ja palveluja, sekä pesutekniikkaa jatkuvasti kehittäen.

Toimimme säännöllisesti Pirkanmaan, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen ja Itä-Savon maakuntien alueella. Palvelumme kulmakivet ovat turvallisuus, taloudellisuus, toimivuus ja vastuullisuus.

Sakupe tarjoaa nyt mielenkiintoisen mahdollisuuden toiminnan laajentuessa ja hakee

TUOTANTO- JA LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ  

keskeiseen rooliin vastaamaan Siilinjärven laitoksen palvelukyvystä, palvelun laadusta ja logistiikasta kokonaisuudessaan.  

Tärkeimmät tehtäväsi ovat johtaa esimiesasemassa Siilinjärven yksikön noin 100 henkilön tuotanto- ja logistiikkaorganisaation toimintaa, johon liittyy olennaisena osana ulkoiset kuljetuspalvelut tulo- ja paluulogistiikan osalta sekä joukko alihankintapesuloita. Teet tiivistä yhteistyötä asiakaspalvelun, kunnossapidon ja henkilöstöhallinnon kanssa. Olet vastuussa asiakkaalle annetun palvelulupauksen täyttymisestä ja otat johtamasi organisaation kautta jämäkästi ja joustavasti haltuun yhtiön palveluympyrän piiriin tulevat uudet asiakkuudet. Osallistut aktiivisesti yhtiön asiakaspalvelun kehittämistoimenpiteisiin ja uusien toimintatapojen jalkauttamiseen. Tehtävässäsi raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää näyttöä menestyksekkäästä johtamis- ja esimiestyöstä sekä kokemusta tuotannon ohjaus- ja suunnittelutehtävistä. Ihmisten johtaminen on luontainen vahvuutesi ja selkeällä viestinnällä sitoutat johtamasi organisaation yhteisesti sovittuihin tavoitteisiin. Olet johtanut sisäistä ja ulkoista logistiikkaa optimoiden niiden tehokkuutta palvelemaan yhtiön palvelulupausta ja tavoitteita. Sovellat LEAN -menetelmän parhaita käytäntöjä joustavasti ja olet työskennellyt teollisessa ympäristössä, jossa työturvallisuus, tiedolla johtaminen ja laatuajattelu ovat olleet keskiössä. Tunnet julkisten hankintojen säännöt riittävällä tarkkuudella pystyäksesi tehokkaasti kilpailuttamaan sekä laite- että tavarantoimittajia. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja yleisten toimisto- ja crm-järjestelmien tehokas hyödyntäminen on sinulle helppoa.

Toimipaikkasi tulee sijaitsemaan Siilinjärvellä ja tehtävä sisältää hieman matkustamista yhtiön muihin toimipisteisiin.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.01.21. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.  Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.  


Hae paikkaa