• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Vantaa
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044-060 6665 ja Senior Headhunter Harri Vuontelo p. 044-577 1204.

Oma Rakennus Oy on julkisivukorjaamisen ja -rakentamisen noin 70 ammattilaisen erikoisjoukko, joka toimii Uudellamaalla. Teemme rakennusten julkisivuja laadukkaasti kokonaisratkaisuina ilman turhia urakkarajoja. Meillä on vahva erikoisosaaminen erilaisiin järjestelmärakenteisiin sekä muuraamiseen, rappaamiseen ja peltitöihin. Teemme myös erikoiskohteiden urakkarakentamista. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt ja rakennusliikkeet sekä muut alan toimijat. Olemme kannattava kasvuyhtiö. Kokemuksemme, tekemisessä karaistunut ammattitaitomme ja innovatiivisuutemme hakevat vertaistaan. Oma Rakennuksella meillä on tehtävä: Teemme taloista kauniimpia ja kestävämpiä sekä pysymään sellaisina pitkään maamme haastavissa sääoloissa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtävänäsi on johtaa rakennusprojekteja taloudellisesti, ajallisesti ja laadullisesti suunniteltuun lopputulokseen. Vastaat itsellesi nimettyjen työmaiden tuotantovaiheen läpiviennistä aina sopimuksen syntymisestä takuuajan päättymiseen asti. Tarkempi toimenkuva muodostuu valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta:

-rakennusalan työkokemusta esim. työpäällikön, vastaavan työnjohtajan, työmaainsinöörin tai työmaakokemuksen sisältävästä tuotantoinsinöörin tehtävästä. Kokemus korjausrakentamisesta katsotaan eduksi

-rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri), myös muukin koulutus on mahdollinen

Lisäksi toivomme, että olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, rauhallinen ja omaat positiivisen asenteen sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle: 

Vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa kasvuyhtiössä mukavien kollegoiden ympäröimänä. Yhtiön edelleen kasvaessa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi uusiin tehtäviin. Tulet saamaan kilpailukykyisen kuukausipalkan ja hyvät edut. Lisäksi olet mukana bonusohjelmassa. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme sinulle koulutusta ammattitaitosi kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Katso referenssikohteemme täältä!

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae paikkaa lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044-060 6665 ja Senior Headhunter Harri Vuontelo p. 044-577 1204.

Hae paikkaa