Varaosamyyjä

Heinola / Päijät-Häme

Senior Headhunter Timo Viljakainen, puh. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi

Heinolan Sahakoneet Oy on johtava yritys mekaanisen metsäteollisuuden teknologian toimittajana markkina-alueellaan. Toimittamamme teknologia ottaa huomioon toimintaympäristön vaatimukset ja tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja omistajillemme. Asiakkaat valitsevat aktiivisesti Heinolan Sahakoneet Oy:n toimittamat innovatiiviset ja teknistaloudellisesti kilpailukykyiset tuotteet.

Haemme VARAOSAMYYJÄÄ

vastaamaan varaosien ja komponenttien myynnistä sekä pienprojekti- ja huoltomyynnistä. Varaosien myyntiä tehdään kaikkiin Heinolan Sahakoneiden aiemmin toimittamiin sahalaitos-, hakkuri- ja kuivaamoratkaisuihin. Vastuullesi kuuluu varaosamyynnin lisäksi myös hakkurimyynti.

Sinulla on

 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Tekninen tausta (insinööri; esim. puu-,konetekniikka tai mekatroniikka 
 • Ymmärrystä teknisistä piirustuksista 
 • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • kiinnostus perehtyä asiakkaan tarpeisiin
 • hyvä suullinen ja kirjallinen suomen- ja englannin kielen taito

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Osaaminen, jatkuva kehitys ja avoimuus ovat arvoja, jotka määrittävät tavoitteemme.

Jos koet tämän tehtävän omaksesi, niin jätä hakemuksesi alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssa Senior Headhunter Timo Viljakainen, puh. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi.

Heinola Sahakoneet Oy on osa Lifco Ab:tä, joka on pörssinoteerattu yhtiö. Yhtiön pääomistaja on ruotsalainen teollisuusmies Carl Bennett. Yhtiöllä on yli 1.300 miljoonan euron liikevaihto ja se työllistää noin 5400 henkilöä.

Lifcossa on noin 175 yritystä ja toimintaa 31 maassa. Heinolan Sahakoneet Oy:n liikevaihto on noin n. 15 miljoonaan euroa ja työllistää noin 20 henkilöä. Lisätietoja www.lifco.com ja www.heinolasm.fi.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 1: Johtajuus ja johtajuuden murros
Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään, mistä kaikesta siinä on kyse ja miten omaa johtajuuttaan voi kehittää. Lue aiheesta >>
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa