• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Pirkanmaa
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunterit Tarja Ilvonen tel. 050 569 1921 ja Pia Siukosaari tel. 040 510 4505

Hyvää päivää sinullekin? 

Sinä olet tärkeä! Muistatkohan aina ihan ymmärtääkään, miten tärkeä olet? Roolisi lasten tärkeänä tätinä ja setänä, arjen sylinä ja uteliaana opettajana on niin merkittävä, että sydämissämme ihan hypähtää. Jokainen päivä näiden lasten arjessa sinun kanssasi on ihana ja iloinen, välillä sopivasti rauhallinen ja aina utelias, ihmettelevä. Mitä kuulet, mitä näet, mitä maistat ja haistat – kädet savessa ja liidut paperilla. Tuskin maltamme odottaa mitä huominen tuo tullessaan. Maltamme, me kaikki yhdessä – näitä ihania lapsia katsoen. Äiteinä ja isinä, sisaruksina ja työkavereina, tulevina nuorina ja aikuisina, lapsetkin aikanaan itse vanhempina. Tällä työllä on elämänmittaiset vaikutukset, jonka tuloksia mitataan vuosikymmenissä, ei kuukausiraporteilla.   

Olet rohkea, olet vahva. Olet kehittyvä ja opettava. Luotat itseesi ja luotat ihmisiin. Arvostat itseäsi ja arvostat ihmisiä. Olet ammattilainen tai upealla matkallasi sellaiseksi. Olet tärkeä toimija tässä hienossa työyhteisössä. 

Pilke päiväkodit tarjoaa varhaiskasvatusta lähes 200 yksityisessä päiväkodissa ja esikoulussa ympäri Suomea. Pilkkeessä ymmärretään essuntaskua myöten työn tärkeys ja se näkyy kaikessa. Toimintaa kehitetään koko ajan arjessa, lasta ja perheitä kuunnellen. Toimintaa kehitetään lapsen, ryhmän ja päiväkodin työyhteisön näkökulmasta mutta myös kehitetään lapsen ja hänen perheensä näkökulmasta. “Mitä opit tänään?” kysymme sekä lapselta että hänen vanhemmaltaan.  

Hengitä syvään ja keskity: elätkö eläväksi arvomme, kertovatko ne myös sinusta? Kun vastaat kyllä, voimme tehdä tästäkin päivästä hyvän päivän. Tervetuloa Pilke päiväkotiin töihin! 

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on: 
– lastentarhanopettajan tutkinto tai 
– kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus 60 op. tai 
– sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi), johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op. 
Ja kuten asiaan kuuluu, tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.   

Arvostat arkeasi ja haluat nauttia elämästä. Haluat että työlläsi on merkitystä, ei vain jollekin vaan laajasti, kaikille. Lapselle, hänen lähipiirilleen ja perheelleen ja työkavereillesi. Nautit siitä, että saat osallistua työn jatkuvaan kehittämiseen. Pilke Päiväkodissa se ei ole vain mahdollista, vaan se on polttava voima.  

Tee päätös, joka muuttaa elämäsi valitsemaasi suuntaan. 

Kerro Headhunterille,  mitä ajattelet. Tästä tulee hyvä päivä! 

Hae paikkaa