Kansainvälinen asiakasyrityksemme on osa suurempaa konsernia, ja on omalla toimialallaan globaalisti tunnettu luotettava, joustava ja asiantunteva toimija. Liiketoiminta suuntautuu Suomen ulkopuolelle ja tavoitteena on kasvattaa liikevaihtoa lähivuosien aikana. Yrityksen kotipaikka on Varsinais-Suomessa. Yhtiö toimii globaalisti kilpailluilla markkinoilla ja sen asiakkaat sijaitsevat ympäri maailmaa.

Asiakasyrityksemme etsii nyt

YKSIKÖN JOHTAJAA

vastaamaan teollisen tuotannon ja tuotekehityksen parissa työskentelevän organisaation johtamisesta. Yksikkö tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja ja palveluja globaalisti.

Asiakasyrityksemme panostaa kaikessa toiminnassaan innovatiiviseen ja asiakaskeskeiseen tuotekehitykseen, jonka takeina ovat osaava ja sitoutunut henkilökunta sekä nykyaikaiset, tehokkaasti hyödynnetyt prosessit ja työkalut.

Tärkein tehtäväsi on kasvattaa johtamasi yksikön liikevaihtoa ja parantaa sen kannattavuutta hyödyntämällä asiantuntijaorganisaation osaamista sekä kehittämällä uusia liiketoimintamalleja ja toiminnallisia ratkaisuja markkinoiden muuttuviin tarpeisiin. Raportoit Suomen yksikön toiminnasta esimiehellesi Eurooppaan.

Menestyt tehtävässä toimiessasi myyntiorientoituneesti työympäristössä, johon kuuluvat tuotanto-, tuotekehitys-, talous-, myynti-, -hankinta sekä laatuosasto. Haluat työskennellä tuotannossa sekä tukena eri toimintojen rajapinnoissa. Sinulla on näyttöjä liiketoiminnan johtamisesta, liikevaihdon ja myyntivolyymin lisäyksistä, henkilöstön (muutos)johtamisesta. Lunastat paikkasi asiantuntijoiden esimiehenä ammattimaisella johtamisotteellasi ja riittävällä osaamisellasi. Käytät työssäsi sujuvasti sekä suullista että kirjallista englannin kieltä, muu kielitaito lasketaan eduksi. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Olet luonteeltasi yrittäjähenkinen ja tuot rohkeasti oman osaamisesi ja innovatiivisuutesi työyhteisön käyttöön. Positiivisen innostavalla otteellasi luotsaat johtamasi huippuosaajat onnistuneisiin asiakaskokemuksiin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään kansainvälistä liiketoimintaa vahvojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Saat tueksesi hyvät työvälineet sekä alansa parhaat osaajat työkavereina. Tehtävässä viihtymistä tukee yhtiön tarjoamat kansainväliset verkostot ja monipuoliset työsuhde-edut.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 30.6.2020. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Headhunter Harri Knaapi, puh. 045 869 8228

Closed