• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Jyväskylä
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Raimo Kielinen puh. 0400 660 746 sekä Senior Headhunter Stig Hedberg puh. 044 330 3132.

UKI Arkkitehdit on oululaislähtöinen arkkitehtitoimisto ja toimipisteitämme on Oulun lisäksi myös Helsingissä ja Jyväskylässä. Teemme nykyaikaisessa, monitaitoisessa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossamme suunnittelutyötä yli 60 ammattilaisen voimin. Kolmen sukupolven aikana toimistossamme on laadittu arkkitehtisuunnitelmat jo tuhansiin kohteisiin.

Olemme kokenut, nykyaikainen ja innovatiivinen arkkitehtitoimisto, ja hyödynnämme eri teknologioita ja suunnittelumenetelmiä tehokkaasti. Työskentelyperiaatteinamme ovat asiakaslähtöisyys, kestävyys, luotettavuus ja innovatiivisuus. UKI Arkkitehdit osallistuu aktiivisesti niin kutsu- kuin yleisiin arkkitehtikilpailuihin ja on myös palkittu lukuisissa suunnittelukilpailuissa.


Haemme Jyväskylään

YKSIKÖNVETÄJÄÄ / JOHTAVAA ARKKITEHTIÄ

Tehtäväsi on toimia Jyväskylän toimipisteen vetäjänä ja suunnittelijana monipuolisissa ja vaativissa hankkeissamme ja olla mukana luomassa laadukasta arkkitehtuuria. Pääset mukaan vastaamaan resursseista, aikatauluista sekä budjeteista ja olet mukana tarjousten laadinnassa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kannat luontevasti vastuuta, toimit mutkattomasti asiakasrajapinnassa ja pidät yhteistyöstä asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja oman talon henkilöstön kanssa.

Olet koulutukseltasi arkkitehti ja sinulle on kertynyt pitkä ja monipuolinen työkokemus vastuullista arkkitehdin työtehtävistä. Sinulla on kokemusta pääsuunnittelijana projektinvetäjän tehtävistä sekä ymmärrystä ja silmää arkkitehtuurin laadun ylläpitämiseen. Työskentelet hyvin niin yhteistyössä muiden kanssa kuin itsenäisissäkin tehtävissä. Toimipisteen vetäjänä sinulla on valmius taloudelliseen ajatteluun ja suunnittelijana hallitset suunnitteluohjelmistot. Mahdollinen tietomalliosaaminen ja kaavoituskokemus katsotaan eduksi.

Pääset vakituiseen työsuhteeseen menestyvässä, arvostetussa, kasvavassa ja hyvähenkisessä perheyrityksessä. Saat itsenäisen, vastuullisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi sekä vastuullisen tehtävän myötä myös oppimaan ja kehittymään ammatillisesti edelleen.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Raimo Kielinen puh. 0400 660 746 sekä Senior Headhunter Stig Hedberg puh. 044 330 3132.

Hae paikkaa