• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Huittinen
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Tapio Joki, puh. 0400 626 146

Telilän Sähkötyö Oy tunnetaan monipuolisena sähköurakointiyrityksenä, joka palvelee niin julkista, teollista kuin yksityistä sektoria. Pääpalveluihimme kuuluvat kokonaisvaltainen sähköurakointi, sähkö- ja järjestelmäsuunnittelu, kunnossapito sekä aurinkosähköjärjestelmät. Sähkö-Sinssi Oy on monipuolisten palvelujen sähköliike, jonka erikoisalaa ovat sähköurakointiin ja kunnossapitoon, turvajärjestelmiin sekä tele- ja antennijärjestelmiin liittyvät työt. Sähköliike E.J. Lehto on maatalouteen erikoistunut sähköasennusliike, joka palvelee myös yksityistä kuin kunnallistakin sektoria. Yhdessä me olemme Telilä!

Olemme perheyhtiö, jonka kattavat palvelut, 60 vuoden kokemuksella hankittu tietotaito sekä asiakaslähtöiset periaatteet ovat nostaneet yhdeksi eteläisen Suomen halutuimmaksi sähkötaloksi. Kehitämme ammattitaitoamme ja palvelujamme sekä kartutamme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yhä kattavampia sähköurakoinnin kokonaisratkaisuja.

Sastamalassa, Lohjalla ja nyt myös Huittisissa sijaitsevilla sähköurakointiliikkeillämme on kokemusta niin omakotitalojen sähköistyksessä, aurinkosähköjärjestelmien asennuksessa, teollisuuskiinteistöjen modernien sähkösovellusten tuottamisesta kuin teollisuuden kunnossapidosta. Sähköurakoinnin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaista ja asiantuntevaa suunnittelupalvelua.

Sähköliike E. J. Lehto Oy on ollut osa Telilää vuoden alusta lähtien ja etsimme nyt Huittisiin

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

Tulet toimimaan noin 20 hengen tulosvastuullisena esimiehenä Huittisissa. Toiminta jatkuu Sähköliike E.J. Lehdon nimellä ja tutun henkilöstön voimin. Olet sähköurakoinnin ammattilainen, jolla on esimieskokemusta erilaisten projektien toteuttamisesta.

Edellytämme:

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (sähköteknikko tai insinööri) ja S1 pätevyyttä
 • IT osaamista ja kokemusta tarjouslaskennasta. Käytössämme on Adminet- ohjelmisto
 • Organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista
 • Kokemusta tiiminvetämisestä
 • Yrittäjämäistä asennetta
 • Ongelmanratkaisutaitoja
 • Yhteistyökykyä ja myynnillistä asennetta

Persoonatasolla korostuu kykysi toimia vastuullisesti ja jämäkästi sekä tehtävien priorisointikyky.

Tarjoamme työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset mukaan kasvavaan joukkoomme yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys.
Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi 25.9.2020 mennessä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy, Senior Headhunter Tapio Joki, puh. 0400 626 146.

Hae paikkaa