• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter, Teamleader Mikki Ivovaara, 0400 974 520.

Bauer Media- Account Manager/asiakasvastaava, mediatoimistotiimi

Bauer Media on kaupallisen radion markkinajohtaja ja audiobisneksen suunnannäyttäjä Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme mitattavaa liiketoiminnallista hyötyä audion keinoin.

Tarjoamme työkalut ja alan parhaat asiantuntijat opettamaan, miten ääni meihin vaikuttaa ja miten ääntä voi hyödyntää markkinoinnassa ja kaupallisissa ympäristöissä. Äänen avulla voidaan kasvattaa sekä liikevaihtoa että asiakas- ja henkilökuntatyytyväisyyttä.

Vastuut ja tehtävät
Bauer Media hakee asiakasvastaavaa Helsinkiin valtakunnalliseen myyntiin. Toimenkuva on vakituinen.

Haemme tehtävään kokenutta myyntihenkilöä, joka on tottunut aktiiviseen asiakastyöskentelyyn mediatoimistojen ja isojen brändien kanssa. Tehtävässä luot tarvetta ja myyt audion vaikuttavuuteen perustuvia ratkaisuja, joilla edistät asiakkaan liiketoimintaa. Tehtävässäsi korostuu erityisesti media- ja mainostoimistoyhteistyö, asiakkuuksien aktiivinen hoito ja kehittäminen, uusasiakasmyynti sekä audion roolin ja merkityksen kasvattaminen nykyisen asiakaskunnan liiketoiminnassa.

Kokemuksesi ja osaamisesi

Tehtävä edellyttää markkinoinnin osaamista ja ymmärrystä, jolloin aikaisempi tausta markkinoinnin tehtävissä lasketaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, haluat kehittyä ja kehittää itseäsi sekä osaat perustella asiakkaalle investoinnin liiketoimintaperusteisesti. Ymmärrät myös hyvin myyntityön lainalaisuudet ja nautit myynti- ja asiakastyöstä.

Asiakaskunnan, josta vastaat, määrittelemme yhdessä.

Mitä voit odottaa meiltä
Tarjoamme sinulle alan parhaat ammattilaiset ympärillesi; tiimi ympärilläsi pyrkii kaikin keinoin mahdollistamaan onnistumisesi.

Lisätiedot

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 16.1.2020. Liitä hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Mikki Ivovaara, puh. 0400 974 520.

Bauer Media on Euroopan eniten kuulijoita tavoittava radiotoimija. Yli sadan TV- ja radiokanavan lisäksi vuonna 1875 perustettu saksalaislähtöinen perheyritys omistaa ja julkaisee noin 600 aikakausilehteä ja noin 400 digitaalista mediaa maailmanlaajuisesti. Bauer Media on Suomen suurin radiotalo, joka tavoittaa radio- ja onlinetuotteillaan lähes kolme miljoonaa suomalaista viikoittain. Kanavaperheeseemme kuuluvat Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, Nostalgia, NRJ, SuomiRock, Radio 957, Radio Pooki sekä RadioPlay. Vuodenvaihteessa kanavaperheemme kasvaa kahdella uudella kanavalla, Kasari ja Ysäri, sekä tutuilla paikallisilla radiobrändeillä Auran Aallot, Radio Pori ja Radio Mikkeli.