• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Turku- Pori- Tampere
  • Lisätietoja antaa

    Atte Andersson, Senior Headhunter, 044 9755 602

Colmec Oy on rengasalan jakeluyhtiö, joka valmistaa myös itse pinnoitettuja BOSS-konseptin mukaisia renkaita. Yrityksen oma tehdas ja varasto sijaitsee Norrköpingissä Händelön teollisuusalueella. Colmec-konsernilla on myyntiä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa ja Islannissa. Suomen toimintojen konttori sijaitsee Vantaalla.

Colmec Oy hakee Turku-Pori-Tampere alueelle

Aluemyyntipäällikköä

vastaamaan uusasiakashankinnasta ja myynnin kehittämisestä.

Vastaat kyseisellä alueella yrityksen päätuotteiden eli pinnoitettujen renkaiden, pinnoitustöiden ja uusien renkaiden myynnistä. Tehtäväsi on uusasiakashankinta sekä asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen. Asiakaskuntasi koostuu pääasiassa kuljetusliikkeistä, bussiyhtiöistä ja huoltokorjaamoista Turku-Pori-Tampere alueella, painopisteen ollessa Turun talousalueella.
Työsi on vastuullinen ja itsenäinen, siksi sinulta edellytetään yrittäjämäistä asennoitumista työntekoon. Käytännössä voit melko vapaasti suunnitella itse työsi, johon saat vahvan tuen Colmecin organisaatiolta.

Menestyt tehtävässä, kun
• sinulla on hyvä ymmärrys kuorma- ja linja-autoliikenteen liiketoiminnasta
• sinulla on hyvä tuote- ja palvelutuntemus rengasalalta
• sinulla on hyvä asiakastuntemus toiminta-alueesi kuorma- ja linja-autoasiakkaista
• kykenet ohjaamaan asiakkaan tekemään oikean rengasvalinnan

Persoonatasolla sinussa korostuu ratkaisukeskeinen ajattelu, aktiivisuus ja oma-aloitteellisuus. Olet tuloshakuinen ja sinulla on kyky tunnistaa asiakkaan tarpeet ja rakentaa niiden pohjalta pitkäaikaisia asiakassuhteita. Olet yrittäjähenkinen, pitkäjänteinen, periksiantamaton ja sinulla on halu voittaa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja autoedun. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ja nimekkäät tuotteet sekä vahvan organisaation tuen. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Atte Andersson 044 9755 602. Jos kiinnostuit tehtävästä niin lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi 25.11.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.