• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Länsi-Suomi tai Pirkanmaa tai muu Suomi
  • Lisätietoja antaa

    Voit kysyä tehtävästä lisätietoja InHunt Group Oy:n Senior Headhuntereilta: Terhi Okkonen, 050 388 9600 tai Tuuli Paasilehto, 040 631 8777

Fredman on suomalainen perheyritys, joka tavoittelee täydellistä keittiötä vähentämällä ruokahävikkiä ja lisäämällä ruokaturvallisuutta vastuullisilla ja kierrätettävillä tuotteilla sekä tekemällä ammattikeittiöistä älykkäitä työympäristöjä. Fredman Professional Kitchen Oy on osa Fredman-konsernia ja vastaa ammattikeittiötuotteiden sekä Food Tech -palveluiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa ja Baltiassa. Fredmanin työvälineet, kuten Carita®-liinat, Comple®-konsepti ja Elmu®kelmu, tunnetaan kaikissa suomalaisissa ammattikeittiöissä. Asiakkaiden kanssa yhdessä kehitetyt Food Tech -palvelut ovat mukana tuhansissa ammattikeittiöissä tehostamassa keittiön johtamista ja omavalvontaa. Fredman Group Oy:n liikevaihto tytäryhtiöineen on noin 25 miljoonaa euroa.

 

Fredman Professional Kitchen Oy etsii nyt dynaamista

ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

Länsi- ja Etelä-Suomen alueelle palvelemaan asiakkaita Tampereelta Vaasaan ja siitä etelään. Asiakkaamme ovat maan johtavia ammattikeittiöalan toimijoita: ravintoloita, keittiöitä, ketjuja, tukkuja ja jälleenmyyjiä.

Tehtäväsi on huolehtia asiakkuuksistasi ja löytää uusia asiakkaita. Vastaat myynnin, kannattavuuden ja laadun suunnittelusta sekä budjetoinnista. Tehtäväsi on myös seurata, analysoida ja raportoida omien tavoitteittesi toteutumista.

Sinulla on näkemystä, miten digitaaliset palvelumme ja konseptituotteemme voisivat ratkaista asiakkaan haasteita, koska olet utelias, käytännönläheinen ja sinulla on kokemusta keittiötyöstä tai ravintola-alasta. Kykysi haastaa toimintatapoja positiivisesti ja ylittää asiakkaan odotukset sekä voittaa uusien asiakkaiden luottamuksen.

Tykkäät tehdä kauppaa tuloshakuisesti ja olet valmis tekemään sitä itsenäisesti matkatyönä (n 50-70  matkapäivää vuodessa, riippuen toimipaikkasi sijainnista).

Teet työtä kotikonttorista käsin yhteistyössä myyntipalveluparisi kanssa. Raportoit operatiiviselle johtajalle, Jori Lukkarille.

Sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen koulutus sekä näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä. Mielestäsi tietotekniikka on hyödyllistä suunnittelu- ja myyntityössä. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, etenkin suomen kielellä. Sinulla on hyvä englannin kielen taito ja ruotsikin ehkä sujuu. Elämäsi on hallinnassa, voit hyvin ja sen vuoksi saat mukavaa palautetta työkavereilta ja asiakkailta paineenkin keskellä. Sinun kanssasi on hyvä olla. Koska huolehdit hyvinvoinnistasi, sinun mielestäsi on hyvä juttu, että Fredman on savuton työpaikka.   

Tämä on vakituinen työ todelliselle tekijälle. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Saat onnistumisesi tueksi joukon innostuneita kollegoita ja kunnon perehdytyksen.

Tätä tehtävää kannattaa hakea heti ja viimeistään ke 26.2 mennessä. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden kanssa. Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä. Voit kysyä tehtävästä lisätietoja InHunt Group Oy:n Senior Headhuntereilta: Terhi Okkonen, 050 388 9600 tai Tuuli Paasilehto, 040 631 8777. Tutustu myös www.fredmangroup.com ja tiedoksesi, löydymme LinkedInistä: @fredmangroup, jos haluatte tagata Linkedin-postaukseen!

Täydellisessä keittiössä yhdistyvät vastuulliset sekä turvalliset ruokateknologian tuotteet ja palvelut. Tule työskentelemään parhaiden makujen puolesta – innovatiivisesti, yhdessä.