• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

Bluestep Bankista, millaiseen joukkoon tulet

Bluestep Bank on täydentävä vaihtoehto perinteisille pankeille asuntolainamarkkinoilla ja vuoden 2005 jälkeen olemme auttaneet tuhansia asiakkaita Ruotsissa ja Norjassa asuntolaina-asioissa. Nyt käynnistämme toiminnan myös Suomessa.

Tavoitteenamme on auttaa niitä ihmisiä, joilla ei muulla tavalla olisi mahdollisuutta omistaa kotiaan tai jotka eivät muuten pysty käyttämään asuntonsa arvoa parantaakseen taloudellista tilannettaan ja sen tasapainoa.

Me Bluestepissä keskustelemme näiden ihmisten kanssa joka päivä ja käytämme aikaa ja energiaa jokaiseen potentiaaliseen asiakkaaseen ymmärtääksemme heidän tilannettaan. Sen perusteella teemme arviointimme ja päätöksemme, joka on henkilö- ja asiakaskohtainen. Näin olemme toimineet menestyksekkäästi jo 14 vuoden ajan. Kaikille niille yksilöille ja ihmisille, joita autamme, meistä tulee vaihtoehto perinteisille pankeille ja siitä olemme todella ylpeitä.

Tavoitteenamme on aina auttaa asiakkaitamme ottamaan askeleita kohti vakaata taloutensa tilannetta niin että he voivat jatkossa kääntyä jälleen perinteisten pankkien puoleen.

Kuulostaako hyvältä, oletko etsimämme henkilö? Tartu tilaisuuteen, lue alla oleva ja pääset ainutlaatuiselle matkalle laajasti ja uudella tavalla ajattelevaan yritykseen.

Asuntorahoitusasiantuntija

Tehtäväkuvaus

Asuntorahoitusasiantuntijana mahdollistat asiakkaallesi oman asunnon omistamisen hänelle kustannustehokkaalla tavalla. Työskentelet lähellä asiakkaitamme ja sinua motivoi asiakkaidemme auttaminen sekä se että voit parantaa heidän taloudellista tilannettaan. Samanaikaisesti olet kuitenkin hyvin liiketoimintaorientoitunut.

Tarjoamme sinulle hyvät kehittymisen mahdollisuudet, hyvää johtamista, vahvaa ryhmähenkeä sekä motivoituneet kollegat. Tarjoamme varmasti myös kilpailukykyiset palkka- ja työsuhde-edut.

Teet päivittäin päätöksiä sekä lainahakemuksiin että -päätöksiin liittyen hyvässä yhteistyössä Rahoitus -osaston kollegoiden kanssa. Bluestepin luottoprosessi perustuu läheiseen vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa sekä perusteelliseen analyysiin asiakkaan maksukyvystä. Teet yksilöllisen päätöksen luoton myöntämiseen liittyen käyttämällä apunasi työkaluja ja järjestelmien antamaa tukea.

Esimerkkejä työtehtävistä

 • Luottohakemusten vastaanotto ja arviointi
 • Luottohakemusten hyväksyminen ja lainapäätöksen tekeminen
 • Oman asiakaskunnan ja -salkun rakentaminen, lainahakemusten täydentäminen sekä tarvittavien tositteiden ja asiakirjojen pyytäminen asiakkailta ennen lainan maksua asiakkaalle
 • Riskien huomiointi sekä lainsäädännön ja asetusten mukainen toiminta.

Tehtävä sopii sinulle kun viihdyt asiakasrajapinnassa sekä myynnillisessä että palveluroolissa. Työtä tehdään yrittäjähenkisessä organisaatiossa, jossa selkeät tavoitteet ohjaavat sinunkin toimintaasi. Henkilönä olet asiakassuuntautunut, vastuullinen, systemaattinen ja eteenpäin katsova. Sinulla on kyky voittaa asiakkaan luottamus samalla kun viet asioita selkeään päätökseen. Kontaktipintasi tulee olemaan laaja, joten olet luonteeltasi sosiaalinen ja yhteistyökykyinen.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on aktiivinen fokus asiakkaisiin ja tavoittelet hyviä sopimuksia ja kauppoja, jotka samalla auttavat asiakkaita parantamaan taloutensa tilannetta.

Mitä odotamme sinulta?

 • Viihdyt asiakastilanteissa, palat halusta saada aikaan hyviä päätöksiä sekä haluat aikaansaada aina hyvän asiakaskokemuksen
 • Sinulla on kokemusta myynti- ja asiakastyöskentelystä erityisesti puhelinta käyttäen esimerkiksi Account Managerina, myyjänä tms. joko yritys- tai henkilöasiakkaiden parissa
 • Jos sinulla on kokemusta asunto – tai muusta luotonannosta sekä niihin liittyvistä prosesseista, se on sinulle etu
 • Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Miksi sinun kannattaa tarttua tähän tilaisuuteen

Etsitkö yritystä, joka kulkee eturintamassa ja jonka kulttuurille on ominaista yrittäjyys ja sitoutuminen. Haastaja perinteiselle liiketoiminnalle, joka kasvaa ja kehittyy. Ehkä Bluestep on juuri sinua varten? Meillä saat mahdollisuuden työskennellä kollegoiden kanssa, joilla on paljon hienoa osaamista ja ammattitaitoa. Palkitsemme innovatiivista ajattelua ja oikealle henkilölle tämä on mahdollisuus todella jännittävään ja kivaan uraan!

Hakuaika päättyy 3.12.2019. Lisätietoja antavat Senior Headhunterit Mikki Ivovaara, +358400 974520 ja Jyrki Hämäläinen +358400 467792.