• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Uusimaa
  • Lisätietoja antaa

    Jätä CV ja hakemuksesi 14.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Headhunter Harri Knaapi, +358458698228, harri.knaapi@inhunt.fi

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii lähes 30 eri maassa ja työllistää yhteensä yli 2900 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa olemme toimineet kolmen eri yrityksen alla; Quant Finland Oy, Quant Sataservice Oy ja Quant Technologies Oy. Vuoden 2020 alusta olemme kaikki yhdistyneet Quant Finland Oy:ksi ja muodostamme noin 650 työntekijän vahvan joukkueen.

Etsimme

Automaatiokunnossapidon kehityspäällikköä,
Etelä-Suomeen

Tehtäväsi on johtaa asiakkaan tiloissa toimivien kunnossapitoyksiköiden automaatiokunnossapidon kehitystoimintaa kokonaisvaltaisesti.

Vastaat siitä, että yksiköt toteuttavat asiakkaalle sopimuksessa sovittuja kehitystoimenpiteitä, prosesseja ja toimintatapoja sekä teet jatkuvan parantamisen aloitteita ja toimenpiteitä. Toimit keskeisessä roolissa asiakassuhteen edistämisessä ja asiakastyytyväisyyden varmistamisessa. Tuet myös asiakasta investointiprojekteissa, varmistaen elinkaarenhallinnan ja käyttövarmuusvaatimusten huomioon ottamisen näissä projekteissa.

Tuet asiakasta automaatiostandardien kehittämisessä sekä standardien mukaisten laitehankintojen toteuttamisessa. Kartoitat nykytilanteet, rakennat kehityspolkuja sekä huomioit digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia. Kehität ja suunnittelet automaatiokunnossapitoa, toimintamalleja, toimittajaverkostoa ja paikallista osaamista paikan päällä eri yksiköissä.

Vastaat automaatiokunnossapidon operatiivisen toimintamallin, tehokkuuden ja kunnossapidon alihankintaverkoston kehittämisestä sekä sopimuksen piiriin kuuluvien automaatiojärjestelmien ja laitteiden elinkaarenhallinnan (LCM) kehittämisestä.

Johtamasi kehitystoimenpiteet tukevat yksiköiden henkilöstön turvallista toimintaa ja riskien hallintaa sekä aluejohtajaa asiakkuuden hallinnassa ja kehittämisessä.

Automaatiokunnossapidon kehityspäällikkönä raportoit aluejohtajalle ja toimit aluejohtoryhmän jäsenenä.

Haemme tehtävään palveluliiketoiminnan kehittämisen ammattilaista, jolla on hyvät projektinhallinta ja yhteistyötaidot sekä erinomainen asiakaspalveluasenne. Arvostamme kokemusta ja kykyjäsi, joissa näkemyksellinen automaatiokunnossapidon kehittäminen tulee hyvin esille. Aiempi käytännön suunnittelu- ja toteutuskokemus teollisuuden automaatiosta ja automaatiokunnossapidosta katsotaan vahvuudeksi tässä tehtävässä. Tehtävän hoitamien edellyttää sähkö- ja automaatioalan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Ideaalinen sijainti henkilölle on ehkä pääkaupunkiseutu tai Uusimaa/Itä-Uusimaa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vapaan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä palveluliiketoiminnan huippuosaajaksi. Tarjoamme normaalia laajemman yksityisen työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntasetelit, osaamistasi ja kokemustasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden tulospalkkioon.