• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Espoo
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja antaa Senior Headhunter Petri Peltoniemi 0500-840 912

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, poseeraaminen, ryhmä, valokuva Kuvaus luotu automaattisesti

Meillä Verso Foodilla tullaan aamuisin töihin hyvillä mielin ja intoa puhkuen. Ja mikä on tullessa, sillä koemme olevamme ison ja tärkeän asian äärellä. Yhteinen missiomme on vastuullisen ruoan ”härkullistaminen”.

 Avaamme ilomielin latua, näytämme suuntaa ja menemme rohkeasti kohti uutta. Verso Food valmistaa Kauhavalla kotimaisesta härkäpavusta kekseliäitä kasvisruokatuotteita kuten Beanit ja Härkis, joita myydään ympäri maailmaa. Yhtiö on vahvassa kasvussa ja sen myötä kasvatamme joukkuettamme edelleen  vahvistuksella taloushallintoon. Onko sinulla kykyä hahmottaa, analysoida ja raportoida yrityksen toimintaa monipuolisesti ja tehokkaasti? Siinä tapauksessa juuri sinä saatat olla Verso Food Oy:n tuleva:

 

Controller

 

Tarjoamme sinulle yhtiön toukokuussa avautuvissa uusissa toimitiloissa Espoon Otaniemessä monipuolisen työtehtävän, innostuvan ja ketterän työyhteisön ja työn, jolla tarkoitus!

Controllerina vastaat osana Verso Foodin taloushallinto-tiimiä yhtiön liiketoiminnan ja eri toimintojen seurannasta ja mittareista ja toiminnan analysoinnista, raportoinnista sekä toimenpidesuosituksista. Tehtävässä tuet yrityksen johtoa ja toimintojen vetäjiä, tavoitteena luoda päivittäin näkyvyyttä ja ymmärrystä yrityksen toimintaan ja sen pitkäjänteiseen kehittämiseen. Keskeisiä vastuualueita ovat yrityksen Kauhavan tehtaan ja kaupallisen tiimin tukeminen. Toimit läheisenä työparina talousjohtajan kanssa, jolle raportoit tekemisestäsi.

Tehtävässä menestyminen perustuu kykyyn luoda läpinäkyvyyttä ja ymmärrystä liiketoiminnan merkittävimpiin kehityskohteisiin. Yhteistyössä operatiivisten tiimien vetäjien kanssa määritellään keskeiset kehityskohteet, tavoitetasot ja mitataan etenemistä sovituilla alueilla.

Luonteeltasi olet: tarkka ja analyyttinen hands-on tekijä, haluat kehittyä ja kehittää, oma-aloitteinen ja itseohjautuva, järjestelmällinen sekä yhteistyökykyinen

Sinulla tulisi olla:

 • Kokemusta vastaavien Controller tehtävien hoitamisesta 3-5 vuotta
 • Taloushallinnon yleinen ymmärrys hyvällä tasolla
 • Toimintatavoissasi on pinnalla matemaattisuus, analyyttisyys ja järjestelmällisyys
 • Kykyä hahmottaa monipuolisia taloushallinnon kokonaisuuksia, erityisesti sisäisen laskennan alueella. Kirjanpidon osaaminen katsotaan eduksi.
 • Suomen kielen lisäksi englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen, ruotsi/norja katsotaan eduksi
 • Excel osaaminen korkealla tasolla, M3-ERP osaaminen katsotaan eduksi
 • Soveltuva korkeakoulututkinto tai asianmukainen työkokemus

Lisätietoja tehtävästä antaa senior headhunter Petri Peltoniemi p. 0500 840 912

Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 18.02 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

 

Verso Food Oy on perustettu vuonna 2010. Yritys keskittyy jalostamaan suomalaisesta härkäpavusta herkullista ja vastuullista kasviruokaa. Yrityksen liikevaihto on noin 7m€.

Vuonna 2016 lanseerattu Härkis Original -härkäpapuvalmiste nosti Verson suomalaisten tietoisuuteen ja yritys nousi nopeasti Suomen kasviproteiinimarkkinan markkinajohtajaksi. Keväällä 2019 avattiin Kauhavan uusi tehdas ja syksyllä lanseerattu Beanit-härkäpapusuikale on nostanut toiminnan uudelle tasolle. Tänään Verson päämarkkinat ovat Suomi, Japani, UK ja Ruotsi.

Vuonna 2019 Verso Food liittyi yrityskaupan myötä osaksi norjalaista Kavli-konsernia. Kavli-konsernin omistava Kavli-säätiö jakaa vuosittain kaikki konsernin voittovarat hyväntekeväisyyteen.