• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Kuopio tai Etelä-Suomi
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Hedhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 - 8439 221.

Saurum Osakeyhtiö on ketterä ja aikaansa seuraava merkkikorujen ja -kellojen valmistaja ja maahantuoja. Saurumilla on 75v historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana, jota kunnioitamme uudistamalla toimintaamme jatkuvasti. Brändejämme ovat mm. Lumoava, Citizen, Muumi, Rhythm, Murata sekä tietysti Saurum.

Saurum hakee nyt

KAUPALLISTA JOHTAJAA

vastaamaan yrityksen kaupallisesta johtamisesta ja kehittämisestä sekä myynnin suunnittelusta.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat Saurumin keskeisten brändien markkina-aseman vahvistaminen kehittämällä myynnin rakennetta tehokkaan monikanavaiseksi, yhtiön oman nykyaikaisen verkkokaupan mahdollisuuksien hyödyntäminen etenkin Lumoava -tuotemerkin osalta sekä Suomessa että ulkomailla ja vastaaminen kasvutavoitteiden mukaisten myynti- ja markkinointikampanjoiden toteuttamisesta. Johdat, motivoit ja kannustat esimiesroolissa useamman henkilön myynti-, markkinointi- ja asiakaspalveluorganisaatiota ja vastaat myös itse keskeisimpien avainasiakkuuksien hoitamisesta. Vastaat myyntiennusteista ja myynnin budjetoinnista ja kehität jälleenmyyjäverkostoa vastaamaan Saurumin kasvutavoitteita ja myynnin strategisia linjauksia. Osallistut yrityksen liiketoiminnan ohjaamiseen johtoryhmän jäsenenä ja raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on kokemusta ja näyttöjä muutosjohtamisesta siirryttäessä perinteisistä kaupankäynnin tavoista ja rakenteista nykyaikaisen verkkokaupan ja monikanavaisen myynnin mukaiseen toimintamalliin. Tunnistat ja ennakoit markkinassa ja kuluttaja käyttäytymisessä tapahtuvat muutokset ja hyödynnät tämän tiedon johtaessasi Saurumin myynti- ja markkinointiosastoja vastaamaan näihin muutoksiin. Tunnet jalometalli toimialaan liittyvät lainalaisuudet ja sinulla on alalta kattavat kontaktiverkostot, joita mielelläsi hyödynnät yhtiön eduksi ja vahvojen Lumoava ja Citizen -brändien myynnin ja kasvun edistämiseksi. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myynnin ja markkinoinnin johtamisesta ja kuluttajamyynnin kasvattamisesta etenkin verkkokaupassa. Tunnet hyvin alan vähittäiskauppa sektoria ja sinulle on jo kertynyt kokemusta kuluttajakaupassa toimimisesta useamman vuoden ajalta. Johtajana olet määrätietoinen tavoitteisiin etenijä ja jämäkästi päätöksiä tekevä ja luonnettasi kuvaa parhaiten sanat myyntiorientoitunut, yrittäjähenkinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on sujuva kirjallinen ja suullinen englannin ja mielellään myös saksan kielen taito sekä tehtävässä menestymistä tukeva kaupallinen tai markkinoinnillinen koulutus.

Saurum tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset luomaan uutta ja kehittämään kasvuhakuista ja kannattavaa liiketoimintaa vahvojen brändien ja laadukkaiden sekä tunnettujen tuotteiden kanssa sekä Suomessa että jatkossa myös ulkomailla. Sinulla on mahdollisuus kasvaa roolissasi kykyjesi mukaan ja sitä kautta olla osa suomalaisen huippubrändin menestystarinaa.

Ensisijainen sijaintipaikkasi on Kuopio, mutta tehtävää voi hoitaa myös Etelä-Suomesta käsin. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 7.6.20. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.

Tutustu brändeihimme:
www.lumoava.fi
www.citizen.fi