• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Kerava
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Timo Viljakainen, 040 503 5554 ja timo.viljakainen@inhunt.fi

Asiakkaamme Keravan Energia etsii

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan ennakoivan kunnossapidon suunnittelusta sekä aikataulutuksesta ja materiaalihankinnoista. Organisaatiosi apuna sinulla on myös ulkoisia palveluntuottajia huolehtimassa tuotantolaitosten kunnossapidosta. Sinulla on aiempaa kokemusta teollisten prosessien kunnossapidosta, kunnossapidossa käytettävistä menetelmistä, koneiden toiminnasta sekä projekteista.
Toimit esimiesasemassa ja olet työssäsi tekemisissä sekä oman henkilökuntamme että yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten sinulta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Voimalaitosympäristö ja painekattilat ovat myös mahdollisesti sinulle tuttuja. Isompien kokonaisuuksien hahmotus, ongelmaratkaisutaito, sekä koneinsinöörin (tai vastaava) tutkinto ja esimieskokemus ovat eduksi tehtävän onnistumisessa.
Olet tuotannon johtoryhmän jäsen ja raportoit tuotantoliiketoiminnan johtajalle.

Tehtäväsi aluksi pääset mukaan toteuttamaan vuonna 2020 toteutettavaa seisakkia sekä suunnittelemaan sen päälinjoja ja vastaamaan urakkatarjouspyynnöistä. Tehtävä on monipuolinen, itsenäinen ja vastuullinen sekä yhtiön toiminnan kannalta tärkeä. Pääset kehittämään ja vastaamaan ennakoivan kunnossapidon prosesseista, niiden dokumentoinnista sekä budjetoinnista ja laitekannan kehitystoiminnasta nykyaikaisessa tuotantoympäristössä.

Hae tehtävää alla olevalla lomakkeella ja liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Tehtävää kannattaa hakea heti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.
Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Aluejohtaja, Senior Headhunter Timo Viljakainen, 040 503 5554 ja timo.viljakainen@inhunt.fi.