• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Kuopio
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 -8439 221.

Servica Oy tuottaa omistajilleen Kuopion kaupungille ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle puhtaus- ja välinehuollon palvelut sekä ruoka-, kiinteistö- ja logistiikkapalvelut.

Servicassa työskentelee kolmella palvelualueella keskimäärin 1240 ammattihenkilöä ja vuoden 2017 liikevaihto oli n. 83 miljoonaa euroa. Servican toimipisteitä on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita on yli 300.

Hyvinvoiva henkilöstö, tuloksellisuus, asiakaslähtöisyys ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat Servican toimintaa.

Haemme nyt

LAITOSHUOLLON SUUNNITTELIJAA 

vastaamaan laitoshuollon palveluiden (puhtauspalvelut ja käyttäjäpalvelut) suunnittelusta, tuotekehityksestä ja mitoituksesta, laitoshuollon palveluiden sisällön päivityksestä sekä kustannuslaskennasta. Lisäksi tehtäviin voi sisältyä lähiesimiestehtäviä. Raportoit Servica Oy:n palvelujohtajalle.

Tehtävä edellyttää suunnittelijan tehtävään soveltuvaa ja toimialaan liittyvää alan tutkintoa (opistoaste-, erikoisammatti- tai ammattikorkeakoulututkinto). Siivoustyön mitoitusjärjestelmien ja kustannuslaskennan hyvä hallinta ja tuntemus ovat edellytyksinä sekä kokemus mitoituksesta erityyppisistä kohteista. Työkokemus alan tuotanto- ja esimiestehtävissä sekä monipalveluosaaminen katsotaan eduksi.

Suunnittelijan tehtävässä edellytetään asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus on AVAINTES:n mukainen. Suunnittelijan peruspalkka on 3200 €/kk.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 18.12.2019. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen ajantasainen CV:si. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221 ja Servica Oy:ssä palvelujohtaja Tuija Paldanius puh. 044 426 1100, tuija.paldanius@servica.fi sekä palvelupäällikkö Anja Korhonen, 044 4261 102, anja.sofia.korhonen@servica.fi.