• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

Bluestep Bankista, millaiseen joukkoon tulet

Bluestep Bank on täydentävä vaihtoehto perinteisille pankeille asuntolainamarkkinoilla ja vuoden 2005 jälkeen olemme auttaneet tuhansia asiakkaita Ruotsissa ja Norjassa asuntolaina-asioissa. Nyt käynnistämme toiminnan myös Suomessa.

Tavoitteenamme on auttaa niitä ihmisiä, joilla ei muulla tavalla olisi mahdollisuutta omistaa kotiaan tai jotka eivät muuten pysty käyttämään asuntonsa arvoa parantaakseen taloudellista tilannettaan ja sen tasapainoa.

Me Bluestepissä keskustelemme näiden ihmisten kanssa joka päivä ja käytämme aikaa ja energiaa jokaiseen potentiaaliseen asiakkaaseen ymmärtääksemme heidän tilannettaan. Sen perusteella teemme arviointimme ja päätöksemme, joka on henkilö- ja asiakaskohtainen. Näin olemme toimineet menestyksekkäästi jo 14 vuoden ajan. Kaikille niille yksilöille ja ihmisille, joita autamme, meistä tulee vaihtoehto perinteisille pankeille ja siitä olemme todella ylpeitä.

Tavoitteenamme on aina auttaa asiakkaitamme ottamaan askeleita kohti vakaata taloutensa tilannetta niin että he voivat jatkossa kääntyä jälleen perinteisten pankkien puoleen.

Kuulostaako hyvältä, oletko etsimämme henkilö? Tartu tilaisuuteen, lue alla oleva ja pääset ainutlaatuiselle matkalle laajasti ja uudella tavalla ajattelevaan yritykseen.

Luottoriskiasiantuntija

Tehtäväkuvaus

Luottoriskiasiantuntijana vastaat lainadokumentaatiosta. Sinulla on myös omat luotonmyöntövaltuudet. Toimit asuntorahoitusasiantuntijoiden apuna luottoasioissa. Työsi tavoitteena on säilyttää korkea laatu jatkuvasti kasvavassa luottosalkussa.

Työskentelet aktiivisesti tehostaen ja kehittäen prosesseja. Tehtäviisi kuuluu myös kouluttaa uusia rahoitusasiantuntijoita.

Odotamme, että sinulla on tai on ollut luotonmyöntövaltuudet ja näin ollen muutaman vuoden kokemus luotonmyönnöstä. Sinulla on syvällinen tuntemus koko luotonmyöntöprosessista. Olet työskennellyt asunto- tai yritysluottojen kanssa.

Sinulla on relevantti kaupallinen koulutus.

Henkilönä olet tarkka, systemaattinen ja umpirehellinen. Olet aloitteellinen, pedagoginen ja hyvä kommunikoimaan. Kontaktipintasi tulee olemaan laaja, joten olet luonteeltasi sosiaalinen ja yhteistyökykyinen.

Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle hyvät kehittymisen mahdollisuudet, hyvää johtamista, vahvaa ryhmähenkeä sekä motivoituneet kollegat. Tarjoamme varmasti myös kilpailukykyiset palkka- ja työsuhde-edut.

Miksi sinun kannattaa tarttua tähän tilaisuuteen

  • Etsitkö yritystä, joka kulkee eturintamassa ja jonka kulttuurille on ominaista yrittäjyys ja sitoutuminen. Haastaja perinteiselle  liiketoiminnalle, joka kasvaa ja kehittyy. Ehkä Bluestep on juuri sinua varten? Meillä saat mahdollisuuden työskennellä kollegoiden kanssa, joilla on paljon hienoa osaamista ja ammattitaitoa. Palkitsemme innovatiivista ajattelua ja oikealle henkilölle tämä on mahdollisuus todella jännittävään ja kivaan uraan!

Hakuaika päättyy 3.12.2019.

Lisätietoja antavat Senior Headhunterit Jyrki Hämäläinen p. 0400-467 792 ja Mikko Ivovaara p. 0400-974 520