• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500-840 912 petri.peltoniemi@inhunt.fi

Suunnistusta harrastaa Suomessa säännöllisesti noin 50 000 aikuista ja 10 000 lasta ja nuorta. Suunnistus on kaikki ikäluokat yhdistävä perhekeskeinen urheilulaji – yli puolet kilpailulisenssin lunastaneista harrastaa lajia perheen kanssa. Suunnistusliittoon kuuluu yli 300 jäsenseuraa. Suunnistuksen lajeja ovat suunnistus, hiihto-, pyörä- ja tarkkuussuunnistus.

Suomen Suunnistusliitto ry tukee suunnistusseuroja niiden kilpailu-, nuoriso- ja harrastesuunnistustoiminnassa. Liitto vastaa maajoukkuetoiminnasta eri lajeissa, joissa on saavutettu tasaisesti arvokisamitaleita ja -menestystä. Vuosittain järjestettävään maailman suurimpaan viestisuunnistustapahtumaan Jukolan Viestiin osallistuu 20 000 kilpailijaa ja kilpailualueella vierailee peräti 50 000 ihmistä. Liiton myynti- ja markkinointipäällikkö tekee vahvasti töitä Jukolan Viestin eteen.

Onko sinulla intohimoa urheiluun ja kykyä tuotteistaa ja myydä Suunnistusliiton sekä Jukolan viestin kumppanuuksia? Siinä tapauksessa juuri sinä saatat olla Suomen Suunnistusliiton tuleva:

Myynti- ja markkinointipäällikkö

Tunnet urheilumaailman entuudestaan ja suunnistus on sinulle ehkä lajina jo tuttu. Löydät uudet kumppanit, huolehdit nykyisistä ja tuot vahvaa näkemystä lajin markkinointiin. Suomalainen suunnistus on imagoltaan erinomaisessa kunnossa ja sinulla on merkittävä rooli siinä, miten imago muutetaan konkreettisiksi tuloksiksi.

Arvostamme kaupallista koulutusta, jo tähän mennessä onnistuneita suorituksia myynnissä ja markkinoinnissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500-840 912

Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 3.3. mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Suunnistusliitossa työskentelee vakituisesti 12 henkilöä. Suunnistusliiton vuosibudjetti on noin 2,5 miljoonaa euroa. Suunnistusliiton toimisto on Sportti-talossa Helsingin Pitäjänmäessä. Lisätietoja Suunnistusliitosta: www.suunnistusliitto.fi.