• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Espoo / Pk-seutu
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Headhunter Harri Knaapi 045 869 8228

Toyrock Oy on vuonna 2014 perustettu kotimainen yritys, joka keskittyy toiminnassaan lasten leluihin ja lapsiperheen vapaa-ajanviettoon liittyvien tuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin.

Tuotevalikoimassa on maailmanlaajuisesti tunnettujen ja arvostettujen tavarantoimittajien tuotteita ja tuotemerkkejä, esim. Barbie, Hot Wheels ja Fisher-Price, Clementonin palapelit, Bestwayn uimalelut, Revell pienoismallit ja RC-tuotteet.

Yhtiöstä on lyhyessä ajassa kasvanut lelujen johtava jakelija kotimaan markkinoilla.

Lisätietoa www.toyrock.fi

 

Etsimme nyt energistä, osaavaa ja kasvuhakuista

MYYNTIJOHTAJA | SALES DIRECTOR

Tärkein tehtäväsi on johtaa ja kehittää yhtiön myyntitoimintaa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Osallistut aktiivisesti yrityksen päivittäiseen myyntityöhön sekä myynnin toimintatapojen kehittämiseen - kuten myynnin- ja asiakkuuksien kehittämiseen, jotka lisäävät yrityksen asiakkuuksia, myyntiä ja kannattavuutta. Sijaintipaikkasi on Espoo | Pk-seutu.

Emme etsi valmista myyntijohtajaa vaan haluamme kasvuhaluisen ja -kykyisen, hyvällä ja nöyrällä asenteella myyntiä tekevän hyvän tyypin. Persoonaltasi olet asiantuntija, vakuuttava, läsnä oleva henkilö, joka haluaa auttaa asiakkaitamme heidän myyntinsä kehittämiseksi. Haluamme tarjota asiakkaille luottamusta, tietotaitoa ja alan johtavaa osaamista – emme pelkästään yksittäisiä tuotteita.

Vastaat yrityksen kokonaismyynnistä kaikissa jakelukanavissa Suomessa. Sinulla on kokonaisvastuu liikevaihdosta, katteesta ja myyntibudjetista, kaikkien tuotteiden myynnin volyymistä ja myyntipeitosta.

Sinulta luonnistuu helposti henkilöstövastuut myyntiorganisaatiosi osalta ja johtoryhmässä lisäksi koko yrityksen kehitysvastuut. Kehität suunnitelmallisesti myynnin toimintatapoja, luot selkeitä myyntikampanjoita ja aktivoit asiakkaita ja myyjiä. Onnistumisen mittareina toimivat henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys. Aikaisempi esimieskokemus ei ole välttämätöntä, tässä tehtävässä pääset kasvamaan ja kehittämään taitojasi.

Varmistat omalta osaltasi yrityksen kasvun suunnittelusta toteutukseen.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta käyttötavarapuolen myynnistä kaikenkokoisille vähittäiskaupan ketjuille ja erikoisliikkeille. Olet jo aikaisemmissa myyntitehtävissäsi vastannut merkittävästä osuudesta myynnissä.

Keskustelet ja kirjoitat sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Koulutukseltasi olet esimerkiksi Ammattikorkeakoulun liiketalouden tai kaupallisen puolen tradenomi. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet myynnillinen tyyppi, joka pitää tavoitteet mielessä ja myös Excel pyörii hyvin.

Persoonatasolla sinussa korostuu tarkkuus, aktiivisuus, itsenäisyys sekä oma-aloitteisuus ja osaat toimia eri sidosryhmien kanssa. Toimintatavoiltasi olet ”Hands-On”-tyyppi ja osaat sekä haluat ja jaksat pyörittää päivittäisiä myynnin rutiineja.

Erityisesti osaamisessasi painottuu tuloshakuisuus ja hyvä paineensietokyky. Haluat kantaa vastuun kokonaisuudesta ja nautit onnistumisista. Olet rohkea ja suunnitelmallinen, osaat ja haluat tehdä päätöksiä, kykenet ratkaisemaan ongelmia ja saat asiat vietyä maaliin sekä arvostat täsmällistä tietoa ja nopeaa reagointia. Olet myös hyvä tiimipeluri ja työskentelet mielelläsi hyvien työkaverien ympäröimänä.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, pääset vaikuttamaan ja sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja yhtiön liiketoimintaa omistajan tuella.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Headhunter Harri Knaapi 045 869 8228

Jätä hakemus ja CV 10.1.2020 mennessä.

 


Pienistä ja mukavista asioista syntyy elämyksiä kaiken ikäisille ihmisille. Niiden mahdollistamiseksi me kaikki Toyrockissa teemme työtä päivittäin.