• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter:
    Marko Torpo p. 045-157 5323

Aitio Finland Oy on suomalainen räätälöityjä tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme vaativammatkin ohjelmistoratkaisut sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera sekä kehitämme ja toimitamme modernia Hillava-toiminnan-ohjausjärjestelmää palveluna.  Asiakkaina Aitiolla on suuria ja ketteryyttä arvostavia yrityksiä, joiden pitkäaikaisena kumppanina yritys toimii. Kotipaikkamme on Jyväskylässä, mutta olemme laajentamassa toimintaamme myös pääkaupunkiseudulle. Kasvumme on vahvaa ja meitä on tällä hetkellä yli 20 henkeä.

Aitio hakee vahvan kasvunsa jatkamiseksi sinua energinen ja kaupanteon jalon taidon hallitseva

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

vastaamaan yhtiön palveluiden myymisestä sekä uusien asiakkuuksien hankkimisesta. Tulet osaksi Aition johtoryhmää ja kehität liiketoimintaamme yhdessä muun tiimin kanssa.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat vastata yhtiön uusasiakashankinnasta, sekä myyntitoiminnan ja tarjoaman kehittämisestä. Myyntitoimintasi keskittyy asiakaskohtaisten IT-ratkaisujen myyntiin pääosin pääkaupunkiseudulla.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus IT-alan palveluiden ja tuotteiden myynnistä. Kokemus asiakaskohtaisten IT-ratkaisujen myymisestä on erittäin suuri etu, mutta ei välttämätön. Sinulla on mielellään kaupallinen koulutus, mutta myös hyvä perusymmärrys erilaisista IT-ratkaisuista ja niiden liiketoimintahyödyistä.

Arvostamme lisäksi kokemusta myynnistä teollisuustoimialalla sekä olemassa olevaa verkostoa asiakkaisiin. Käytät työssäsi sujuvasti englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Olet luonteeltasi hunter-tyyppinen myynnillinen persoona ja menestyksesi perustuu enemmänkin asiantuntijuuteen kuin ns. ”luukutukseen”. Sinussa on draivia ja tahtoa puskea eteenpäin. Osaat kuunnella ja ymmärtää, rakentaa luottamusta sekä vakuuttaa asiakkaan ammattitaidollasi eikä kahvikuppisi läiky esiintymistilanteissakaan.

Itsenäinen ja yrittäjämäinen tapa toimia kuvastaa hyvin persoonaasi. Lisäksi olet vahva tiimipelaaja ja verkostoidut mielelläsi kaikkien aitiolaisten kanssa.

Tarjoamme sinulle erittäin hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä toimenkuvan mukana. Pääset mukaan mielenkiintoiseen vaiheeseen yrityksen ja sen myyntikulttuurin kehittämisessä. Saat roolin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Tarjoamme onnistumisen tueksi osaavan ja motivoituneen työyhteisön.

Oletko se sinä? Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 8.1.2020. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Marko Torpo, puh. 045 – 157 5323.