• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Groupin Senior Headhunter Niclas Ahlbom, puh. 0400 662 270

Freebo Oy on nopeasti kasvava ja Pohjoismaiden johtava aurinkoenergiaratkaisujen toimittaja kotitalouksille. Palvelemme asiakkaitamme laadukkaalla kokonaispalvelukonseptilla sekä Suomessa että Ruotsissa. Energiamarkkinan voimakas kasvu, selkeä markkinajohtajan asema Suomessa sekä liiketoiminnan laajentaminen Ruotsiin antavat yhtiölle erinomaiset tulevaisuuden näkymät. Freebo Oy:n liikevaihto tulee tänä vuonna olemaan noin 20 miljoonaa euroa, yhtiö työllistää yli 200 alan ammattilaista ja on toteuttanut jo yli 7500 asiakkaan toiveen omasta aurinkosähköjärjestelmästä. Koko matkan ajan olemme huolehtineet toimintamme perustasta – pienestä perheyrityksestä, jolla on hyvät asiakassuhteet. Uusiutuvan energian parissa töitä riittää vielä pitkään. Tarjoamme loistavat mahdollisuudet kehittyä kasvavan kansainvälisen yrityksen mukana.

 

Haemme nyt Freeboolle PK-Seudulle ammattitaitoista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vahvistamaan myyntitiimiämme

 

Etsimme kovan luokan myyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle. Myyntipäällikön tehtävä on käydä sovituissa asiakastapaamisissa omalla alueellaan, joissa pyritään tekemään parhaita mahdollisia ratkaisuja asiakkaiden energiatarpeisiin. Aurinkovoimaloiden myynnin lisäksi työ sisältää uusien asiakkaiden hankintaa. Työ tehdään osana myyntitiimiä.

Edellytämme, että sinulla on näyttöä myyntityöstä, mielellään kuluttajarajapinnassa, rohkeutta kokeilla uusia asioita sekä systemaattinen ja suunnitelmallinen toimintatapa. Taloudellisten lukujen perusosaaminen ja ymmärtäminen, Office365 sekä sosiaalisen median hallinta ovat kaikki sinulle tuttuja. Kaupallinen koulutus ja Englannin ja/tai Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Toivomme, että sinulla on itsenäinen työskentelyote ja hyvät valmiudet työskennellä tiimissä. Tarvitset tässä työssä ajokortin, tarjoamme tarvittaessa työsuhdeauton käyttöösi.

Tarjoamme oikealle henkilölle erittäin kilpailukykyisen peruspalkan, sekä mahdollisuuden merkittävään myyntiin perustuvaan lisäansioon. Voimakkaasti kasvavassa yrityksessä urakehitysmahdollisuudet ovat vähintäänkin hyvät.

Hae tehtävää alla olevalla sähköisellä lomakkeella 24.01.2020 klo 16.00 mennessä ja liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Tehtävää kannattaa hakea nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Groupin Senior Headhunter Niclas Ahlbom, puh. 0400 662 270.

Freebon akatemiassa pääset perusteelliseen koulutusohjelmaan niin myynnin kuin aurinkoenergiankin osalta. Aiempi kokemus alalta ei siis ole välttämätöntä. Akatemia huolehtii henkilöstömme jatkuvasta kehittymisestä. Olemme tänään parempia kuin eilen, mutta emme vielä niin hyviä kuin huomenna!