• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Lappeenranta
  • Lisätietoja antaa

    senior headhunter Timo Viljakainen, puh. 040 503 5554 ja timo.viljakainen@inhunt.fi

Haemme projektimyyntiimme kielitaitoista, toimeen tarttuvaa ja tuloshakuista

Myyntipäällikköä

Vastuualueesi on prosessiteollisuuden asiakastarpeiden tunnistaminen sekä kuljetin- ja materiaalinkäsittelyratkaisujen myyminen globaalisti, painottuen etenkin energiateollisuuteen. Raportoit myyntijohtajalle.

Myyntipäällikkönä avaat uusia kontakteja, laadit tarjouksia sekä neuvottelet sopimuksia yhdessä myyntitiimisi kanssa. Tehtäviisi kuuluu tiivis kommunikointi oman tuotannon ja asiantuntijoiden kanssa, myös tuotekonseptien kehittämisessä. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn, organisaatiota hyödyntäen.

Tehtävässä menestymisen varmistaa prosessiteollisuuden ja energiateollisuuden tuntemus sekä kokemus kansainvälisestä kaupasta. Ymmärrät työkokemuksesi kautta myös sopimusjuridiikkaa.

Sinulla on mahdollisesti tekninen koulutus/-tausta tai soveltuva kaupallinen tausta (DI / insinööri), mutta etenkin työkokemusta alalta.

Olet sosiaalisesti taitava ja kykenet neuvottelemaan vakuuttavasti kaupallisista ja teknisistä kysymyksistä asiakasyritystemme kanssa etenkin englanniksi. Muut työskentelykielet ovat etu. Luonteeltasi olet tavoitteellinen, aktiivinen ja esiintymiskykyinen onnistuja. Toimitamme ratkaisujamme globaalisti, myyntialueesi painottuu osaamisalueesi mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä

Lisätietoja antaa InHunt Group Oy:n senior headhunter Timo Viljakainen, puh. 040 503 5554 ja timo.viljakainen@inhunt.fi.

Laitex Oy on suomalainen täyden palvelun teknologiayritys. Yritys tarjoaaa kuljetinratkaisuja sekä apulaitteita ja palveluja raskaalle prosessiteollisuudelle. Laitex Oy on globaali toimija, joka vie tuotteitaan ympäri maailmaa. Yhtiöllä on pääkonttori ja kaksi tuotantolaitosta Lappeenrannassa, myyntikonttori Helsingissä sekä tytäryhtiö Pietarissa. Yhtiön lupaus on olla luotettava ja joustava kumppani, joka keskittyy vahvasti asiakkaisiin ja palveluihin. Yli 30 vuoden kokemus antaa yritykselle luotettavuuden myös monimutkaisimpien projektien hallintaan. Vuonna 2018 Laitex Oy:n liikevaihto oli n. 10Meur, henkilöstömäärän ollessa reilut 60.