• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Tampere, Pirkanmaa
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Peter Koistinen p.0500 668 633 tai peter.koistinen@inhunt.fi.

Haemme Uudellamaalla toimivalle osavalmistukseen ja alihankintaan erikoituneelle täyden palvelun konepajalle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Konepaja toimii alihankkijana ja strategisena kumppanina Suomessa toimiville kansainvälisille asiakkaille ja tähtää korkean vaatimustason tuote- ja asiakassegmentteihin, jotka hyödyntävät konepajan poikkeuksellisen monipuolista palveluvalikoimaa.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on vähintään 3 vuotta aikaisempaa kokemusta valmistuspalveluiden myynnistä sekä halua ja kykyä aktiiviseen itsenäiseen myyntityöhön. Sinulla on kyky tunnistaa ja neuvotella pitkäaikaisia asiakassuhteita. Vastaat konepajan uusasiakasmyynnistä koko Suomessa ja hoidat tehtävää omalta asuinpaikkakunnaltasi käsin.

Sinulla on tekninen koulutus (esim. koneinsinööri) ja suomen kielen lisäksi esiinnyt sujuvasti myös englannin kielellä.

Persoonatasolla sinussa korostuu sosiaalisuus, aktiivisuus ja oma-aloitteellisuus. Olet yrittäjähenkinen ja tuloshakuinen, ja sinulla on kyky tunnistaa asiakkaan tarpeet ja rakentaa niiden pohjalta pitkäaikaisia asiakassuhteita. Olet luonteeltasi verkostoituja; olet aktiivinen, osallistut tapahtumiin, järjestät tilaisuuksia ja osaat löytää organisaation oikeat vaikuttajat.

Tehtävässä pääset työskentelemään Suomen eturivin asiakkaiden kanssa ja myymään heille parasta palveluportfoliota one-stop-shop –palvelukonseptin mukaisesti. Saat mahdollisuuden näyttää, miten uusia pitkäjänteisiä asiakkuuksia luodaan ja kehitetään. Olet mukana kasvattamassa yhtiötä uudelle tasolle, ja tulosten myötä sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä uralla.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän sekä vahvan organisaation tuen.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä, Senior Headhunter Peter Koistinen p.0500 668 633 tai peter.koistinen@inhunt.fi. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksineen alla olevan painikeen takaa löytyvällä lomakkeella. Toimi nopeasti sillä aktiivinen suorahaku on jo alkanut.