• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Etelä-Suomi
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Niclas Ahlbom 040 662 270

GEZE, jonka päätoimipaikka on Leonbergissa, on maailman johtavia yrityksiä, joka kehittää ja valmistaa ovien ja ikkunoiden turvallisuustekniikoita. GEZE tarjoaa laajan valikoiman automaattisia ovi- ja ikkunajärjestelmiä, lasijärjestelmiä, turvajärjestelmiä sekä savu- lämpö- ja ilmanvaihtojärjestelmiä. Pohjoismainen liiketoiminta on saksalaisen konsernin kokonaan omistama tytäryhtiö, jonka myyntialueena ovat Suomi, Tanska, Baltian maat, Islanti, Norja ja Ruotsi.
Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.geze.com

MYYNTIPÄÄLLIKÖ/ ACCOUNT MANAGER

Vastaat Geze:n teknisten tuotteiden tunnettuuteen ja siihen, että ne olisivat ykkösvalinta vaikuttamalla rakennusteollisuuden kohderyhmiin; Rakennusyhtiöt, kiinteistön omistajat, rakennuttajat, Ikkuna- ja ovivalmistajat, lukkosepät, jakelijat ja jälleenmyyjät. Rooli vaatii projektien tunnistamisen lisäksi myös henkilökohtaisen konsultoivan myyntityön, itsenäisiä asiakaskohtaamisia sekä suunnitteluteknistä osaamista.

Menestyt tehtävässä, kun osaat kartoittaa asiakkaasi tarpeet talotekniikan alueella, osaat argumentoida ja perustella asiakkaasi ratkaisuksi Geze:n tuotevalikoiman. Kykenet tekemään ratkaisu-/ konsultoivalla myynnillä positiivisen vaikutuksen asiakkaan päättäjiin monella tasolla ja osaat erottautua aktiivisuudella, taidolla sekä asenteella kilpailijoista. Osaat ja haluat rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja olet tottunut liikkumaan aktiivisesti alueellasi asiakkaiden parissa.

Tehtävässä onnistumista tukee
• Myyntikokemusta vastaavista teknisistä tuotteista
• Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus
• Taloautomaation yleistuntemus
• Olet tehnyt ratkaisu-/ konsultoivaa myyntiä mielellään rakennusteollisuuden parissa
• Hyvät yhteydet alan toimijoihin ja olemassa oleva verkosto
• Suomen kielen lisäksi tulet toimeen Englannin kielellä.
• Sinulla on ajokortti.

Persoonatasolla sinussa korostuvat myyntihenkisyys, hyvä pelisilmä, energisyys, aktiivisuus, innostus ja jämäkkyys. Olet itseohjautuva ja toimit proaktiivisesti, olet yhteistyökykyinen ja oikealla tavalla kunnianhimoinen. Haluat ja osaat ottaa vastuun asioiden maaliin viemisestä. Olet tottunut vaikuttamaan.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Pääset loistopaikalle menestyvään kansainväliseen organisaatioon, jossa saat hyödyntää osaamistasi. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen ja modernit työvälineet. Toimit kotitoimistosta käsin pk-seudulla (Tampere tai Turku myös mahdollinen) ja olet osa suurempaa Pohjoismaiden ja Baltian organisaatiota. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi!

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Niclas Ahlbom 040 662 270. Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 16.02 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.