• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Jyväskylä
 • Lisätietoja antaa

  Aluejohtaja, Senior Headhunter Kari Pantsu 040 - 180 7684

Suomen Suurin Premium ja Exclusive – segmenttien autokauppias, kaikki automerkit!

Vuonna 1984 perustettu Oy Sports Car Center Ab (SCC) on suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Nykyiseen omistukseen SCC siirtyi vuonna 1990. Suomessa toimipaikat sijaitsevat Helsingissä (Airport ja Herttoniemi), Espoossa, Jyväskylässä, Turussa ja Tuusulassa. Ruotsissa yrityksellä on yksi liike Tukholman pohjois-puolella Upplands Väsbyssä ja toinen liike aukeaa kesällä 2019 Tukholman etelä-puolelle Smistaan. Yhtiö on osa vakavaraista Catamount-konsernia, joka on aktiivinen moniosaaja autoalalla. Edustamme Jaguar, Land Rover ja RAM -merkkejä. Huoltopalveluiden osalta edustamme seuraavia automerkkejä: Dacia, Jaguar, Land Rover, Renault ja Volvo. Edellä mainittujen merkkien lisäksi yritykseltä löytyy myös monimerkkikorjaamo.

 

Olemme Suomen suurin toimija Premium- ja Exclusive-segmenteissä, joka kattaa kaikki automerkit. Sports Car Center -konsernin liikevaihto kasvoi noin 130 miljoonaan euroon tilikaudella huhtikuu 2018-maaliskuu 2019. Liikevaihto on yli viisinkertaistunut vuodesta 2014. Liikevaihdon kasvuvauhti on ollut kovaa jo viimeiset neljä vuotta. Maaliskuussa 2014 päättyneellä tilikaudella liikevaihto oli vielä 27 miljoonaa euroa, minkä jälkeen se on lähes viisinkertaistunut. Yhtiön kannattavuus säilyi hyvällä tasolla investointiohjelmasta huolimatta ja liikevoitto oli noin 3 prosenttia liikevaihdosta. Myös SCC:n henkilöstömäärä on viisinkertaistunut noin sataan viimeisten parin vuoden aikana. Sports Car Center ennustaa liikevaihtonsa kasvavan vähintään 20 prosenttia noin 160 miljoonaan euroon kuluvan tilikauden aikana, joka päättyy maaliskuussa 2020. Kasvun lisäksi tavoitteena on nostaa kannattavuutta.

 

Etsimme Jyväskylään

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ TRAINEETÄ

Kehittymään tuloksentekijänä sekä kasvamaan Premium ja Exclusive autosegmentin ja myynninjohdon ammattilaiseksi. Sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus päästä pyörittämään kokonaisvastuullisesti Oy Sports Car Center Ab:n Jyväskylän talousalueen myyntiä ja myymälää, sekä kaikkea yrityksen toimintaan liittyviä käytäntöjä.

Uudelta myyntipäälliköltä toivomme kaupallista ymmärrystä autokaupan toimintatavoista, vanhan tavan ja uusien toimintatapojen kuten Some – kanavien osalta. Kohderyhmänä ovat Premium ja Exclusive – tason asiakkaat sekä heidän tarpeensa. Tavoitteena on korkeatasoisen palvelun kehittäminen ja ylläpitäminen.

Myyntipäällikkö Traineenä raportoit paikallisjohtajalle ja Myyntijohtajalle Helsinkiin.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, autoalan ammattiosaamista sekä kykyä alueelliseen verkostoitumiseen.

Luonteeltasi olet yrittäjähenkinen, oma-aloitteinen sekä kokonaisnäkemyksen omaava. Sinulla on tavoitteellinen ja itseohjautuva tapa toimia. Olet hovikelpoinen ja asiakaspalvelutaidoiltasi erittäin hyvä. Olet ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkakuvia. Kielitaidosta on apua esim. Englanti, Ruotsi

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 21.4.19. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Kari Pantsu, puh. 040 – 180 7684 / kari.pantsu@inhunt.fi

Jätä hakemus

 • Nimi *
 • Syntymäaika *
 • Postinumero *
 • Katuosoite *
 • Postitoimipaikka *
 • Sähköposti *
 • Puhelinnumero *
 • Linkedin URL
 • Työkokemus Vuosina *
 • Palkkatoivomus *
 • Avainsanoja *
 • Kommentti
 • Liitä hakemus ja CV

  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt, rtf. Mikäli et saa liitettyä tiedostoja, toimi seuraavalla tavalla: Lähetä hakemus ilman liitettyjä tiedostoja. Lähetä sen jälkeen tiedostot sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@inhunt.fi ja liitämme ne hakemukseen puolestasi. Voit myös kokeilla jättää hakemuksen toista selainta (esim. Google Chrome tai Mozilla Firefox) käyttäen.
Henkilötietosuojauskäytäntö »