• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Vantaa
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja tehtävästä InHunt Group Oy, Senior Headhunter Markku Miettinen, +358 50 341 0871, markku.miettinen@inhunt.fi sekä Senior Headhunter Harri Knaapi, +358 45 8698228.

  Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä. Lähetä siis hakemuksesi alla olevan linkin kautta CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2018 mennessä.

Kansainvälinen teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut Quant osti kesällä 2018 Sataservice-yhtiöt. Kaupan jälkeen Quantin Suomen liiketoiminta on yli 60 m€ ja yhtiön palveluksessa on yli 600 työntekijää.

Quant konserni on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii 76 asiakaskohteessa lähes 30 eri maassa ja työllistää noin 2 600 henkilöä.

Kunnossapidon erikoisosaajat toimivat vaativissa ympäristöissä ja siksi työ- ja tuoteturvallisuus ovat meille avainasioita. Pidämme tarkasti huolta siitä, että henkilöstöltämme löytyy kaikki tarvittavat tiedot turvallisen työympäristön luomiseen. Mielestämme työturvallisuus lukeutuu niihin asioihin, joihin ei voi olla panostamatta liikaa.

 

Etsimme sinua, vankan ja monipuolisen kokemuksen omaava

PÄÄKIRJANPITÄJÄ

Tehtävässäsi vastaat Quant Finland Oy:n ja Sataservice yhtiöiden Suomen kirjanpidosta pääkirjanpitäjänä ja yhtiön kirjanpitotoimintojen päivittäisestä johtamisesta, ohjeistuksesta, viranomaisraportoinnista, verotuksesta, maksuliikenteestä, raportoinnista sekä yhtiön kirjanpidon ja tilinpäätösten oikeellisuudesta läheisessä yhteistyössä taloustiimin kanssa. Osallistut myös talouden toiminnan kehittämiseen sekä muihin kirjanpitoon ja yhtiöiden hallintoon liittyviin tehtäviin.Toimit kirjanpitotiimin esimiehenä ja tuet toiminnallasi tiimin muita jäseniä.

Toivomme sinun olevan vahva kirjanpidon ja laskennan ammattilainen, jolla on vähintään 10 vuoden kokemus pääkirjanpitäjän tehtävistä. Sinulla on IFRS- ja FAS- osaamista, sekä erinomainen suomalaisten taloushallinnon käytäntöjen (lainsäädäntö, viranomaisohjeet ja säännökset) tuntemus. Aikaisempi kokemus tuntiperusteisesta laskutuksesta ja erityisesti henkilöstökulujen käsittelystä kirjanpidossa jaksotuksineen on erittäin toivottavaa.

Päivittäisiä työkalujasi ovat MS Office ohjelmistot, Excelin hallitset erinomaisesti ja sinulla on myös kokemusta kirjanpidon ohjelmista (esim. tuntemus Microsoftin AX ja Visma L7 taloushallinto-ohjelmistoista katsotaan eduksi). Kansainvälisessä yrityksessä suomen ja englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito on välttämätöntä.

Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Olet aloitteellinen ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti paineen alla ja tarvittaessa myös tiukoissa aikatauluissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halu oppia uusia asioita sekä kehittää toimintaa. Haluat työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa ympäristössä sekä toimia osaavien ammattilaisten tiimissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn Quant-yhtöiden Suomen taloushallinnossa, hyvät työsuhde-edut, mahdollisuuden myös oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, sekä erinomaiset työkaverit.

Työskentelet pääkonttorissa, Vantaan Äyritiellä ja tarvittaessa myös muissa toimipisteissä ja esimiehenäsi toimii talousjohtaja.

 

Lisätietoja tehtävästä InHunt Group Oy, Senior Headhunter Markku Miettinen, +358 50 341 0871 sekä Senior Headhunter Harri Knaapi, +358 45 869 8228.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä. Lähetä siis hakemuksesi alla olevan linkin kautta CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2018 mennessä.

Jätä hakemus

 • Nimi *
 • Syntymäaika *
 • Postinumero *
 • Katuosoite *
 • Postitoimipaikka *
 • Sähköposti *
 • Puhelinnumero *
 • Linkedin URL
 • Työkokemus Vuosina *
 • Palkkatoivomus *
 • Avainsanoja *
 • Kommentti
 • Liitä hakemus ja CV

  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt, rtf. Mikäli et saa liitettyä tiedostoja, toimi seuraavalla tavalla: Lähetä hakemus ilman liitettyjä tiedostoja. Lähetä sen jälkeen tiedostot sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@inhunt.fi ja liitämme ne hakemukseen puolestasi. Voit myös kokeilla jättää hakemuksen toista selainta (esim. Google Chrome tai Mozilla Firefox) käyttäen.
Henkilötietosuojauskäytäntö »