• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Oulu
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Freebo on nopeasti kasvava aurinkoenergiaan erikoistunut yritys. Freebo palvelee asiakkaitaan laadukkaalla kokonaispalvelukonseptilla Suomessa ja Ruotsissa. Energiamarkkinan voimakas kasvu, selkeä markkinajohtajan asema Suomessa sekä liiketoiminnan laajentaminen Ruotsiin antavat yhtiölle erinomaiset tulevaisuuden näkymät. Freebon liikevaihto tulee tänä vuonna olemaan noin 20 miljoonaa euroa, yhtiö työllistää yli 200 alan ammattilaista ja on toteuttanut jo yli 6000 asiakkaan toiveen omasta aurinkosähköjärjestelmästä.

 

Haemme nyt Freebolle Ouluun ammattitaitoista

PALKANLASKIJAA

vahvistamaan taloushallinnon tiimiämme.

Tarjoamme mielenkiintoisen työskentely-ympäristön kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, jossa pääset hyödyntämään hankkimaasi ammattiosaamista. Saat mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään Freebon palkkioiden ja palkanlaskentaa. Työssäsi sinua tukee hyvähenkinen ja kannustava taloushallinnon tiimi. Tarjoamme sinulle kokemuksesi ja osaamisesi mukaisen, kilpailukykyisen palkan.

Toivomme, että sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus palkanlaskennasta ja hyvä järjestelmäosaaminen. Toivomme lisäksi, että sinulla on itsenäinen työskentelyote ja hyvät valmiudet työskennellä tiimissä. Positiivinen asenne ja kokemus myyntipalkkioiden laskennasta ovat eduksi.

Hae tehtävää ke 11.12.2019 klo 16.00 mennessä ja liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Tehtävää kannattaa hakea nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Groupin aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg, puh. 044 330 3132.