• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Joensuu
 • Lisätietoja antaa

  Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 - 8439 221.

Business Joensuu Oy aloitti toimintansa vuoden 2019 alussa. Yhtiö tarjoaa palveluita investointeihin ja sijoittumiseen alueelle, yritysten käynnistämiseen, kasvuun, kehitykseen ja kansainvälistymiseen sekä Tiedepuiston tila-, yhteisö- ja tapahtumapalveluita. Lisäksi Business Joensuu tuottaa eri toimialoille toimintaympäristön kehityspalveluita, jotka luovat yrityksille parhaat edellytykset toimia Joensuun alueella.

Business Joensuun toiminnan lähtökohtana on asiakastarpeisiin vastaaminen hyvällä sykkeellä ja tuloksellisesti sekä proaktiivinen, ketterä ja ammattitaitoinen yhteistyö.

Business Joensuun Uudet Liiketoiminnot ja Kansainvälistyminen -yksikköön haetaan nyt

PALVELUJOHTAJAA

johtamaan huippuasiantuntijoista koostuvaa yksikköä, jonka palvelualueisiin kuuluu kansainvälistyminen, aloittavat yritykset, yrityskiihdyttämöt, sijoitukset ja startup -rahoitukset sekä liiketoiminnan katalysointi.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat tukea alueen yritysten kansainvälistymistä, synnyttää johtamasi yksikön voimin Joensuun alueelle uusia, etenkin kansainväliseen toimintaan tähtääviä yrityksiä, tukea alueelle syntyvien yritysten käynnistämistä ja kasvua, etsiä sijoittajia ja rahoitusta aloittavien ja kasvua tavoittelevien yritysten tarpeisiin ja vastata tarkoitusta varten perustetun start up -rahaston toiminnasta sekä toteuttaa uutta liiketoimintaa synnyttäviä kehitysprojekteja eri toimialojen yritysten, koulujen ja tutkimusorganisaatioiden kanssa. Toimit myös itse yritysvalmentajana. Osallistut aktiivisesti Business Joensuu Oy:n strategia- ja kehitystyöhön ja raportoit Business Joensuu Oy:n toimitusjohtajalle.

Menestyt tehtävässä hyödyntäessäsi tehokkaasti aiempaa kokemustasi ja näkemystäsi, jonka olet hankkinut rakentaessasi tai johtaessasi menestyvää kansainvälistä liiketoimintaa. Yrityksen perustamiseen, rahoituksen järjestämiseen ja erityisesti vientitoiminnan avaamiseen liittyvät toimenpiteet ja vaiheet ovat sinulle käytännön tekemisen kautta tuttuja ja pystyt niihin liittyvissä haasteissa ammattitaitoisesti auttamaan toimintaansa joko käynnistäviä tai laajentavia Joensuun alueen toimijoita. Johtamistyylisi on valmentavaan ja luottamusta osoittavaan otteeseen perustuva, jota kautta lunastat paikkasi huippuasiantuntija organisaation tuloksia aikaansaavana johtajana.

Olet luonteeltasi joukkuepelaaja, jolla on dynaaminen ja avarakatseinen työote. Verkostoidut tehokkaan nopeasti Joensuun alueella olevien yritysten ja yrittäjien kanssa tavoitteenasi saada mahdollisimman tarkka kuva heidän tarpeistaan ja odotuksistaan. Sinulla on verkostoja myös alueen ulkopuolelle. Positiivisen innostavalla kehittämis- ja kehittymisotteellasi luotsaat johtamasi huippuosaajat luomaan onnistuneita asiakaskokemuksia alueen uusille, kasvaville ja kansainvälistyville yrityksille.

Business Joensuu Oy tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan aivan uutta yhtiötä ja toimintamallia. Toimintakulttuuri on dynaaminen, ketterä sekä luottamukseen ja vastuuntuntoon ja -kantoon perustuva. Toimitilat ovat uudet, erittäin modernit ja asiakkaiden sekä henkilökunnan arvostamat. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan Joensuun seudun ja koko maan elinkeinomaailmaan. Saat mahdollisuuden sekä edellytykset hyödyttää omalla osaamisella ja ammattitaidolla alueelle perustettavia ja alueella jo toimivia kehityshaluisia yrityksiä sekä houkutella alueelle uusia toimijoita kiihdyttämään Joensuun seudun kasvua.
Toimipiste on Joensuussa, mutta tehtävä edellyttää matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 28.4.19. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Jätä hakemus

 • Nimi *
 • Syntymäaika *
 • Postinumero *
 • Katuosoite *
 • Postitoimipaikka *
 • Sähköposti *
 • Puhelinnumero *
 • Linkedin URL
 • Työkokemus Vuosina *
 • Palkkatoivomus *
 • Avainsanoja *
 • Kommentti
 • Liitä hakemus ja CV

  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt, rtf. Mikäli et saa liitettyä tiedostoja, toimi seuraavalla tavalla: Lähetä hakemus ilman liitettyjä tiedostoja. Lähetä sen jälkeen tiedostot sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@inhunt.fi ja liitämme ne hakemukseen puolestasi. Voit myös kokeilla jättää hakemuksen toista selainta (esim. Google Chrome tai Mozilla Firefox) käyttäen.
Henkilötietosuojauskäytäntö »