• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Tampere
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 tai peter.koistinen@inhunt.fi.

Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy on paikallinen ja monipuolinen ICT-palveluiden asiantuntija. IPP rakentaa turvallisen ja helpon valtaväylän monipuolisille ICT-ratkaisuille sekä yrityksiin, taloyhtiöihin että julkiselle sektorille. IPP ykköskumppanina tarkoittaa turvallisuutta, taloudellisuutta ja monipuolisia asiantuntijapalveluita.

Toiminnan laajentuessa haemme Ylöjärven alueelle yritysmyyntiin tavoitteelliseen ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää ICT-palveluiden

RATKAISUMYYJÄÄ

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aikaisempaa kokemusta, konsultoivasta yritysmyynnistä, ICT-osaamista sekä halua ja kykyä aktiiviseen myyntiin. Vastaa Ylöjärven alueen ICT-palveluiden yritysmyynnistä ja ylläpidät ja kehität asiakassuhteita, ja analysoit markkinoiden sekä kilpailun kehitystä.

Persoonatasolla sinussa korostuu ratkaisukeskeinen ajattelu, aktiivisuus ja oma-aloitteellisuus. Olet yrittäjähenkinen ja tuloshakuinen, ja sinulla on kyky tunnistaa asiakkaan tarpeet ja rakentaa niiden pohjalta pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän sekä vahvan organisaation tuen.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä, Senior Headhunter Peter Koistinen p.0500 668 633 tai peter.koistinen@inhunt.fi. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksineen alla olevan painikeen takaa löytyvällä lomakkeella.