• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki tai Tampere
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Petri Peltoniemi 0500-840 912 tai petri.peltoniemi@inhunt.fi
  Senior Headhunter Tarja Ilvonen 050-569 1921 tai tarja.ilvonen@inhunt.fi

 

 

Onko Sinulla kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä B2B-palveluiden parissa julkishallinnon asiakkuuksissa? Haluatko työskennellä yhdessä Suomen parhaista myyntiorganisaatioista ja olla mukana rakentamassa menestystarinaamme?

Oletko sinä uusi

Sales Manager, Public Sales

Tehtäväsi on kasvattaa myyntiä

3 Step IT tarjoaa yritys- ja julkishallinnon asiakkaille edistyksellisiä IT-päätelaitteiden elinkaaripalveluita sekä irtaimen käyttöomaisuuden rahoituspalveluita. Sales Managerina Public-tiimissämme vastaat julkishallinnon asiakkaiden myyntiprosessien hoitamisesta yhdessä muun myyntiorganisaatiomme ja kumppaniverkostomme kanssa. Tehtävässä teet uusmyyntiä sekä autat olemassa olevia asiakkuuksia hoitavaa tiimiä julkishallinnon asiakkuuksien myyntiprosesseissa.

 

Olet yhteydessä aktiivisesti julkisen sektorin asiakkaisiin, ja hoidat kilpailutusprosessien läpivientiä. Tunnet julkis- ja valtionhallinnon toiminnan periaatteet, lisäksi sinulla on tuntemusta sivistystoimen, teknisen toimen sekä hyvinvointisektorin toiminnasta. Voit työskennellä joko Tampereen tai Helsingin toimipisteellä ja olet valmis matkustamaan minne tahansa Suomessa, missä asiakkaasi ovatkin.

 

Kuka olet?

 

Sinulla on laaja-alainen tuntemus palvelumyynnistä julkishallinnon asiakkaiden parissa, sekä kokemusta julkishallinnon kilpailutusprosesseihin osallistumisesta palveluntarjoajana. Motivoidut asiakastyöstä ja yhdessä tekemisestä. Työskentelyotteesi on tulosorientoitunut, aktiivinen ja systemaattinen. Hoidat tehtävät itsenäisellä otteella ja  viet asiat loppuun saakka laadukkaasti.

Sinulla on ymmärrys julkis- ja valtionhallinnon toiminnan periaatteista, sivistystoimen ja teknisen toimialan asiakastarpeista, sekä hyvinvointisektorista. Olet työskennellyt asiakasrajapinnassa B2B-palvelumyyntitehtävissä, aiempi työkokemus IT-palveluiden myynnin parissa katsotaan eduksi. Olet aktiivinen ja tuloshakuinen, ja sinulla on intohimoinen asenne asiakastyöskentelyyn.

Kansainvälisessä yrityksessämme tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Odotamme myös, että tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa erinomaisten vuorovaikutustaitojesi ansiosta, ja keskustelet luontevasti ylimmän johdon kanssa.

 

Mitä tarjoamme?

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen työtehtävän kasvuyrityksessä osana energistä tiimiämme. Periaatteenamme on, että hyvistä tuloksista palkitaan ja että menestyvä liiketoiminta voi olla myös hauskaa! Olemme aktiivinen ja energinen porukka. Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme, olemme avoimia ja halukkaita oppimaan uusia asioita. Alamme markkinajohtajan asemaan olemme päässeet asenteella ja ammattitaidolla, joka näkyy niin asiakkaillemme kuin myös henkilöstötyytyväisyydessä.

Yrityskuvaus:

3 Step IT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita IT-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 676 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 400 työntekijää. Viihtyisä ja moderni toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä www.3stepit.com

Jätä hakemus

 • Nimi *
 • Syntymäaika *
 • Postinumero *
 • Katuosoite *
 • Postitoimipaikka *
 • Sähköposti *
 • Puhelinnumero *
 • Linkedin URL
 • Työkokemus Vuosina *
 • Palkkatoivomus *
 • Avainsanoja *
 • Kommentti
 • Liitä hakemus ja CV

  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt, rtf. Mikäli et saa liitettyä tiedostoja, toimi seuraavalla tavalla: Lähetä hakemus ilman liitettyjä tiedostoja. Lähetä sen jälkeen tiedostot sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@inhunt.fi ja liitämme ne hakemukseen puolestasi. Voit myös kokeilla jättää hakemuksen toista selainta (esim. Google Chrome tai Mozilla Firefox) käyttäen.
Henkilötietosuojauskäytäntö »