• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Espoo
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Atte Andersson, p. 044 9755 602

Olympus Finland ( https://www.olympus.fi/) on 54 huippuammattilaisen muodostama dynaaminen, innovatiivinen ja energinen yritys. Olemme erikoistuneet optodigitaalisiin järjestelmiin, lääketieteelliseen kuvantamiseen sekä niiden sovelluksiin. Medical- yksikkömme markkinoimat innovatiiviset laitteet, instrumentit ja implantit ovat käytössä laajasti Suomen terveydenhuollon yksiköissä. Olemmekin yksi johtavista MedTech- toimialan toimijoista Suomessa.

Keskeinen osa toimintaamme on vahva, paikallinen huolto-organisaatio, joka pitää huolta asiakkaidemme Olympus- lääkintälaitteista. Työmme tarkoituksena on mahdollisimman korkea laatu ja suorituskyky asiakkaillemme sekä ennen kaikkea potilasturvallisuus.

Olympus Finland hakee nyt

SERVICE SALES TERRITORY MANAGERIA

vastaamaan Medical- yksikön huollon asiakkuuksista Suomessa.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat ylläpitää ja laajentaa huollon asiakassuhteita eri asiakassegmentteihin, vastata huollon myynnin kasvattamisesta sekä kehittää markkinointia. Tapaat ja konsultoit asiakkaita lääkintätekniikan, välinehuollon, lääketieteen ammattilaisten ja sairaalahallinnon piiristä. Vastuualueesi on koko Suomi ja raportoit Service Managerille.

Menestyt tehtävässä myynnillisellä asenteellasi ja osaamisellasi sekä kiinnostuksellasi teknisten laitteiden toiminnasta. Sinulla on kiinnostusta tekniikkaa ja lääketieteen alaa kohtaan sekä kokemusta kaupallisista tehtävistä. Keskustelet luontevasti eri ammattiryhmien edustajien kanssa hyvien vuorovaikutustaitojesi ja yleissivistyksesi turvin.
Osaat asettua asiakkaan asemaan ja luoda heille lisäarvoa tarjoamillasi huollon palveluilla.

Olympus Finland tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi sekä tilaa jatkossa myös kehittää toimenkuvaa sekä Suomessa että mahdollisesti myös ulkomailla. Tarjoamme tiiviin ja tukea antavan työyhteisön sekä kilpailukykyiset työedut.
Kenttähuoltomme toimii asiakkaidemme tiloissa läpi Suomen ja huoltotoimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien risteyskohdassa Perkkaalla Espoossa.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 20.11.2019. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Atte Andersson p. 044 975 5602.