• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki tai sovittava lokaatio Suomessa
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunterit
  Terhi Okkonen 050 388 9600 ja Petri Peltoniemi 0500 840 912

 

Touchpoint suunnittelee ja valmistaa ekologisia, rohkeita ja uuden ajan työvaatteita.

Maailma on täynnä materiaaleja, joille ei enää ole käyttöä. Eikä se ole materiaalien vika. Syntipukki löytyy kertakäyttökulttuurista ja mielikuvituksen puutteesta. Sillä jos on näkemystä, silmää ja luovuutta, lähes mistä tahansa saa mitä tahansa uutta ja toimivaa – tyylikkäämpää kuin vanha, fiksumpaa kuin uusi.

TouchPoint saa asiakasyrityksensä erottumaan edukseen uuden ajan työvaatteilla.

 

TouchPointin tahtotila sekä potentiaali kasvaa on suuri. Yrityksen liiketoiminta ponnistaa ajan hengen arvoista, ekologisudesta ja vastuullisuudesta. Edistämme kiertotaloutta ja olemme alamme edelläkävijä. Tavoitteenamme on panostaa kasvuun myynnissä ja myös kansainvälisesti. Uudenlainen ajattelumoodi kaipaa uudenlaista otetta sekä ymmärrystä myynnistä. Haluamme olla palveluyritys, jossa digitalisuus on mukana prosesseissa ja helpottamassa asiakastyötä.  Siispä haemme energiseen tiimiimme vahvistukseksi:

 

Sustainable sales manageria

 

Sinulla on työkokemuksia n 10 vuotta, osaamista ja kokemusta sekä näyttöjä onnistumisista B2B-myynnissä sekä kokemusta isompien asiakkuuksien johtamisesta. Sinulla on myös kykyä ymmärtää asiakkaiden päätöksentekoprosesseja - usein työvaate asioista vastataan päällikkötasolla mutta päätetään johtoryhmätasolla. Osaat tulkita ja toimia molempien kanssa sekä ymmärrät loppukäyttäjiä. Omaat vahvan asiakaskokemuksen ymmärryksen. Tekstiilialan osaaminen on eduksi, mutta ei pakollista. Kielitaidon osalta suomen kielen lisäksi omaat vahvan englannin. Saksan ja/tai ruotsin kielet ovat eduksi.

Vastuullasi on yhdessä tiimin kanssa uusasiakashankinnan koko myyntiputki liideistä valmiisiin sopimuksiin saakka. Esimiehesi on myyntijohtaja Riikka Rajaviita, joka tukee tehtävässä menestymistäsi. Rakennamme sinulle kattavan perehdytysohjelman, jotta pääset menestyksellisesti tosi toimiin.

Olet luonteeltasi aktiivinen ja peloton kontaktoija, neuvottelet mielelläsi asiakkaiden kanssa ja asiakaslähtöisen ratkaisun löytäminen on sinulle sydämen asia. Työyhteisössä olet tiimipelaaja

Persoonana olet yrittäjähenkinen, rohkeasti toimeen tarttuva, positiivinen, pitkäjänteinen ja organisointikykyinen sekä analyyttinen. Olet valmis matkustamaan jonkin verran.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, innostuvan ja ketterän työyhteisön ja työn, jolla on tarkoitus!

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen alla olevalla lomakkeella viimeistään pe 9.8 mennessä.

Touchpoint syntyi palosta tehdä hyvää ja oikeaa. Ajatus ekologisia työvaatteita tuottavasta yrityksestä syntyi vuonna 2008, silloin vielä kestävän kehityksen näyttäydyttyä lähinnä juhlapuheissa. Yrityksen 10-vuotisen historian aikana vastuullisuudesta on tullut yritysmaailmassa valtavirtaa. TouchPoint on omalla toiminnallaan osoittanut, että vastuullisuus tuo myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Nyt se toimii työvaatteiden ja tekstiilien kiertotalouden aktiivisena kehittäjänä. Yhdessä edelläkävijäasiakkaiden kanssa onkin jo luotu monia merkittäviä kiertotalouden tarinoita ja tekoja. Yrityksen liikevaihto kasvoi viime tilikaudella 73 % (2018) ollen 2,9 meur.

Jätä hakemus

 • Nimi *
 • Syntymäaika *
 • Postinumero *
 • Katuosoite *
 • Postitoimipaikka *
 • Sähköposti *
 • Puhelinnumero *
 • Linkedin URL
 • Työkokemus Vuosina *
 • Palkkatoivomus *
 • Avainsanoja *
 • Kommentti
 • Liitä hakemus ja CV

  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt, rtf. Mikäli et saa liitettyä tiedostoja, toimi seuraavalla tavalla: Lähetä hakemus ilman liitettyjä tiedostoja. Lähetä sen jälkeen tiedostot sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@inhunt.fi ja liitämme ne hakemukseen puolestasi. Voit myös kokeilla jättää hakemuksen toista selainta (esim. Google Chrome tai Mozilla Firefox) käyttäen.
Henkilötietosuojauskäytäntö »