• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Kuopio
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 -8439 221.

Servica Oy tuottaa omistajilleen ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Pääomistajamme ovat Kuopion kaupunki ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella.

Tarjoamme nyt mielenkiintoisia haasteita dynaamisen vauhdikkaassa yrityksessä ja haemme

TALOUSJOHTAJAA

johtoryhmämme jäseneksi ja vastaamaan yhtiön taloushallinnon järjestämisestä.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat yhtiön toiminnan strategiseen suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen taloushallinnon osalta sekä talousasioiden valmisteleminen johtoryhmän, hallituksen ja omistajaohjauksen käsiteltäviksi. Vastaat budjetoinnin valmistelusta, ohjeistuksista ja toteuman raportoinnista sekä yhtiön tilinpäätöksestä ja vuositason talousarvioiden laatimisesta mukaan lukien rahoitus- ja lainajärjestelyt. Toimit taloustiimin henkilöstön esimiehenä vastaten tiimin tuottamasta palvelusta ja resursoinnista. Vastuullesi kuuluu myös yhteistyö Monetra Oy:n kanssa ulkoistetun kirjanpidon osalta. Raportoit Servica Oy:n toimitusjohtajalle ja toimit hänen työparinaan.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta taloushallinnon johtamisesta ja vaativista kehitystehtävistä palvelualan yrityksessä. Sinulla on kokemusta julkishallinnon, kuntien ja sairaanhoitopiirien toimintatavoista sekä julkisten hankintojen sektorilta. Tunnet hyvin sekä osakeyhtiölain että kirjanpitolain vaatimukset ja olet mahdollisesti perehtynyt myös kuntalain vaatimuksiin. Olet kehittänyt tiedolla johtamista operatiivisen johtamisen ja toimintolaskennan osalta ja koet raportoinnin ja siihen liittyvien järjestelmien kehittämisen motivoivana ja tärkeänä tehtävänäsi. Koulutuksesi on ylempi korkeakoulututkinto ja hallitset hyvin sekä nykyaikaisten taloushallinnon järjestelmien, raportointityökalujen että Excelin käytön.

Henkilönä olet kokonaisuuksien kautta asioita ja kehittämistä lähestyvä sekä olennaiset asiat tunnistava. Hyvä palveluasenteesi tekee vaikutuksen sekä omaan henkilökuntaan että asiakkaaseen ja innostavan mukaansatempaavalla johtamisotteellasi johdat alaisesi onnistumaan työssään.

Omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot ja tulet toimeen monenlaisten ja monentyyppistä työtä tekevien ihmisten kanssa. Hakemamme henkilö sitoutuu yrityksen taloushallinnon kehittämiseen pitkäjänteisesti ja pystyy viemään kehitystä eteenpäin itsenäisesti.

Tehtävän sijoituspaikkana on Kuopio, eikä työ edellytä juurikaan matkustamista.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 3.4.2020. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 - 8439 221.