• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Espoo
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja antaa Senior Headhunter Petri Peltoniemi 0500-840 912

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, poseeraaminen, ryhmä, valokuva Kuvaus luotu automaattisesti

Meillä Verso Foodilla tullaan aamuisin töihin hyvillä mielin ja intoa puhkuen. Ja mikä on tullessa, sillä koemme olevamme ison ja tärkeän asian äärellä. Yhteinen missiomme on vastuullisen ruoan ”härkullistaminen”.

 Avaamme ilomielin latua, näytämme suuntaa ja menemme rohkeasti kohti uutta. Verso Food valmistaa Kauhavalla kotimaisesta härkäpavusta kekseliäitä kasvisruokatuotteita kuten Beanit ja Härkis, joita myydään ympäri maailmaa. Yhtiö on vahvassa kasvussa ja sen myötä kasvatamme joukkuettamme edelleen  vahvistuksella taloushallintoon. Jos/kun sinulla pysyy taloushallinnon kokonaiskuva ja myös pienet yksityiskohdat hyvin hallussa ja hoidossa, niin oletko juuri sinä Verso Food Oy:n tuleva: 

Talousjohtaja (CFO)

Tarjoamme sinulle yhtiön toukokuussa avautuvissa uusissa toimitiloissa Espoon Otaniemessä monipuolisen työtehtävän, innostuvan ja ketterän työyhteisön ja työn, jolla tarkoitus!

CFO tulee kuulumaan yhtiön johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyäksesi hallitset strategisella mutta samalla myös päivittäisellä tasolla ulkoisen ja sisäisen laskennan, konserniraportoinnin ja luot toiminnallasi näkyvyyttä yrityksen tulevaisuuden suunnitteluun. Yrityksen kaupallisen toiminnan tukeminen on myös keskeisessä osassa, osallistut aktiivisesti mm. tuotekannattavuuden ja -hinnoittelun kehittämiseen. Kokemus tuotantoon liittyvästä taloushallinnosta katsotaan eduksi.

Taloushallinnon tehtävien ohella saat vastattavaksesi myös yrityksen HR- ja hallintoasiat. Organisaatio on tällä hetkellä noin 30 henkeä ja kasvaa lähivuosina 50 henkeen.

Luonteeltasi olet: kokonaisuuksia hallitseva hands-on tekijä, haluat kehittyä ja kehittää, oma-aloitteinen ja itseohjautuva, analyyttinen, järjestelmällinen sekä yhteistyökykyinen.

Etsittävällä henkilöllä tulisi olla:

 • Kokemusta taloushallinnon hoitamisesta 7+ vuotta
 • Soveltuva kokemus HR prosessien johtamisesta
 • Hyvät ihmisten johtamistaidot; järjestelmällinen toimintatapa, motivointikykyä ja hyvä kommunikointi
 • Muutoskykyä ja halua sekä kykyä kehittää omaa toimintakenttää proaktiivisesti ja oma-aloitteisesti
 • Suomen kielen lisäksi englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen, ruotsi/norja katsotaan eduksi
 • Excel osaaminen korkealla tasolla, M3-ERP osaaminen katsotaan eduksi

Lisätietoja tehtävästä antaa senior headhunter Petri Peltoniemi p. 0500 840 912

Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 18.02 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Verso Food Oy on perustettu vuonna 2010. Yritys keskittyy jalostamaan suomalaisesta härkäpavusta herkullista ja vastuullista kasviruokaa. Yrityksen liikevaihto on noin 7m€.

Vuonna 2016 lanseerattu Härkis Original -härkäpapuvalmiste nosti Verson suomalaisten tietoisuuteen ja yritys nousi nopeasti Suomen kasviproteiinimarkkinan markkinajohtajaksi. Keväällä 2019 avattiin Kauhavan uusi tehdas ja syksyllä lanseerattu Beanit-härkäpapusuikale on nostanut toiminnan uudelle tasolle. Tänään Verson päämarkkinat ovat Suomi, Japani, UK ja Ruotsi.

Vuonna 2019 Verso Food liittyi yrityskaupan myötä osaksi norjalaista Kavli-konsernia. Kavli-konsernin omistava Kavli-säätiö jakaa vuosittain kaikki konsernin voittovarat hyväntekeväisyyteen.