• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Etelä-Suomi
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Niclas Ahlbom 040 662 270

GEZE, jonka päätoimipaikka on Leonbergissa, on maailman johtavia yrityksiä, joka kehittää ja valmistaa ovien ja ikkunoiden turvallisuustekniikoita. GEZE tarjoaa laajan valikoiman automaattisia ovi- ja ikkunajärjestelmiä, lasijärjestelmiä, turvajärjestelmiä sekä savu- lämpö- ja ilmanvaihtojärjestelmiä. Pohjoismainen liiketoiminta on saksalaisen konsernin kokonaan omistama tytäryhtiö, jonka myyntialueena ovat Suomi, Tanska, Baltian maat, Islanti, Norja ja Ruotsi.
Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.geze.com

TEKNINEN MYYNTIPÄÄLLIKÖ/ SALES ENGINEER

Vastaat Geze:n teknisten tuotteiden myynnistä rakennusteollisuuden eri toimijoille. Sinulla on tärkeä rooli kasvavassa yhtiössä, jossa sinulla on sekä asiakkuusvastuu että budjettivastuu. Työ vaatii henkilökohtaisen myyntityön lisäksi teknistä osaamista missä sinun täytyy pystyä tunnistamaan ja määrittämään markkinointimahdollisuuksia eri markkinasegmenteissä kuten rakennusliikkeet, tukkurit, urakoitsijat sekä muut sidosryhmät kuten suunnittelijat, lukkosepät ja sähköasentajat, joita myös koulutat.

Toimit itsenäisesti vastaten asiakas- ja päämiessuhteista sekä oman tuoteryhmän myyntitavoitteiden toteutumisesta. Pääset kiinni jo alkuvaiheessa alueesi isoihin rakennushankkeisiin ja varmistat toiminnallasi, että Geze tuotevalikoima on asiakkaan lopullinen valinta. Neuvottelet sujuvasti myyntihankkeiden arvoketjussa päätöksiä tekevien tahojen kanssa ja osaat huomioida kaikki päätöksentekoon vaikuttavat tahot.

Menestyt tehtävässä, kun osaat kartoittaa asiakkaasi tarpeet talotekniikan alueella, osaat argumentoida ja perustella asiakkaasi ratkaisuksi Geze:n tuotevalikoiman. Kykenet tekemään ratkaisu-/ konsultoivalla myynnillä positiivisen vaikutuksen asiakkaan päättäjiin monella tasolla ja osaat erottautua aktiivisuudella, taidolla sekä asenteella kilpailijoista. Osaat ja haluat rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja olet tottunut liikkumaan aktiivisesti alueellasi asiakkaiden parissa.

Tehtävässä onnistumista tukee
• Tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja riittävä myyntikokemus.
• Kokemusta lukitusalalta ja/tai oviautomaatiosta tai vastaavasta
• Taloautomaation yleistuntemus ja sen keskeisenä osana erityisesti sähköautomaatio.
• Hyvät yhteydet alan toimijoihin ja olemassa oleva verkosto
• Suomen kielen lisäksi tulet toimeen Englannin kielellä
• Sinulla on ajokortti

Persoonatasolla sinussa korostuvat myyntihenkisyys, hyvä pelisilmä, energisyys, aktiivisuus, innostus ja jämäkkyys. Toimit itsenäisesti ja proaktiivisesti, olet yhteistyökykyinen ja oikealla tavalla kunnianhimoinen. Haluat ja osaat ottaa vastuun asioiden maaliin viemisestä.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Pääset loistopaikalle menestyvään kansainväliseen organisaatioon, jossa saat hyödyntää osaamistasi. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen ja modernit työvälineet sekä kilpailukykyisen kompensaation. Toimit kotitoimistosta käsin pk-seudulla (Tampere tai Turku myös mahdollinen) ja olet osa suurempaa Pohjoismaiden ja Baltian organisaatiota. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi!

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Niclas Ahlbom 040 662 270. Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 16.02 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.