Kaikkien suomalaisten taidelaitoksina Kansallisooppera ja Kansallisbaletti tarjoavat ooppera- ja balettiesityksiä sekä muita tapahtumia kaikenikäisille. Vierailuesitykset, koululaisoopperat ja esitysten televisioinnit ja suoratoistot vievät toimintaa kaikkialle Suomeen.

Ooppera ja Baletti on tärkeä työllistäjä, sillä ooppera- ja balettiesitykset syntyvät vain ihmistyöllä. Vakinaista henkilökuntaa talossa on noin 550 henkilöä taiteellisissa ja tuotannollisissa tehtävissä. Joukko on kansainvälinen, sillä työntekijät edustavat 36 eri kansallisuutta. Vakituisen henkilökunnan lisäksi Oopperatalolla työskentelee vuosittain yli 900 eri alojen vierailijaa. Tekniikassa ja työpajoissa työskentelee 189 henkilöä ja haemme nyt lavastamon huippuammattilaisten joukkoon 

Teknistä Suunnittelijaa

Työskentelet osana lavastamoa teknisessä suunnittelutoimistossa, esimiehenäsi lavastamon apulaispäällikkö. Tehtävässä vastaat itsenäisesti ooppera- ja balettiesitysten lavasteiden teknisestä suunnittelusta pienoismallien ja suunnitelmien pohjalta. Työtehtäviisi kuuluu pohja- ja leikkauskuvien, sekä kokoonpanokuvien piirtämistä, teosten lavastelistauksen laatiminen, kokoonpanojen ja osien suunnittelu ja mallintaminen ovat olennainen osa työtäsi. Osallistut teknisen suunnittelun viikko-palavereihin, teosten teknisiin palavereihin, sekä esittelet teknisiä konsepteja lavastamon ja näyttämön työryhmille. Valmistelet myös lavasteisiin liittyviä tarjouspyyntöjä, teet materiaalitilauksia ja arvioit erilaisten vuokra-, osto- ja yhteistyöteosten sopivuutta sekä ohjeistat esim. lavastajia ja näyttämömestareita.

Tehtävässä onnistumista tukee soveltuva tekninen koulutus (esim. kone- tai konstruktiotekniikan insinööritutkinto), sekä riittävä suunnittelukokemus prototyyppimäisestä suunnittelusta ja tuotannosta sekä eri materiaaleista (puu, teräs, alumiini ja muovit). Sinulla on näyttöjä teknisten projektien läpiviemisestä ja taitoja dynamiikasta ja lujuusopista. Hallitset Inventor, AutoCad ja MS Office–työkalut. Arvostamme suuresti, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta lavasterakenteiden suunnittelusta ja CNC-tekniikasta.

Työntekijänä omaat innovatiivista ajattelukykyä ja valmiutta toteuttaa suunnitelmia alusta asti ja viedä sovitut asiat maaliin. Hyvä paineensietokyky ja ahkeraa työote on sinulle ominaista. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi takaavat sen, että verkostoidut helposti ja asiat hoituvat sovitusti. Kommunikoit luontevasti Englannin kielellä, ja Suomen kieli on eduksi.

Tarjoamme itsenäisen tehtävän erittäin mielenkiintoisessa kansainvälisessä ympäristössä. Saat tehtävään perusteellisen perehdytyksen, ja erittäin kilpailukykyiset työsuhde edut.

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Jukka Anttila puh. 0400-423706. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi ja jätä hakemus / CV palkkatoivomuksineen 15.10.2018 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta.

Jätä hakemus

 • Nimi *
 • Syntymäaika *
 • Postinumero *
 • Katuosoite *
 • Postitoimipaikka *
 • Sähköposti *
 • Puhelinnumero *
 • Linkedin URL
 • Työkokemus Vuosina *
 • Palkkatoivomus *
 • Avainsanoja *
 • Kommentti
 • Liitä hakemus ja CV

  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt, rtf. Mikäli et saa liitettyä tiedostoja, toimi seuraavalla tavalla: Lähetä hakemus ilman liitettyjä tiedostoja. Lähetä sen jälkeen tiedostot sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@inhunt.fi ja liitämme ne hakemukseen puolestasi. Voit myös kokeilla jättää hakemuksen toista selainta (esim. Google Chrome tai Mozilla Firefox) käyttäen.
Tietosuojaseloste »