• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Oulu
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

Haemme nyt Yritysasiakkaiden omaisuuskorvauspalveluihin Ouluun

TEKNISIÄ TARKASTAJIA 

Teknisenä tarkastajana neuvot asiakkaita rakennusvahinkojen hoidossa, käsittelet vahinkoja ja teet korvauspäätöksiä niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Tehtävänäsi on varmistaa, että yhden yhteydenoton periaate toteutuu, ja että asiakas on tietoinen vahingon hoidon etenemisestä koko prosessin ajan. Toimit kustannustehokkaasti ja varmistat omalta osaltasi vahinkomenon hallinnan toteutumisen. Tarjoat myös tukea muille organisaatioille rakennusteknisissä kysymyksissä.

Mitä odotamme sinulta?

Koulutukseltasi olet rakennusalan insinööri ja sinulla on jo kertynyt työkokemusta korjausrakentamisen puolelta. Omaat ymmärrystä rakennustekniikasta ja sinulla on kiinnostusta kehittyä vakuutusalan ammattilaiseksi. Olet asiakaspalveluntilanteiden taitaja ja omaat loistavan asenteen ajoittaisesti hektisestä työtilanteesta riippumatta. Kohtaat asiakkaan ammattitaidolla ja rauhallisesti vaikka käsittelet vaikeitakin asioita. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja työskentelet itsenäisesti sekä vastuullisesti samalla toimien mielelläsi osana tiimiä. Kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme

Tiimeissämme työskentelee iloista ja reipasta porukkaa, hyvässä yhteishengessä. Tehtävässä saat mahdollisuuden kasvaa moniosaajaksi syventäen omaa osaamistasi. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi arvostetaan. Tarjoamme sinulle myös kattavat OP Ryhmän edut sekä kehittymismahdollisuudet. Yhdessä kokeilemme ja opimme jatkuvasti parantaen toimintaamme sekä työskentelemme kohti johtavaa ja vetovoimaisinta finanssiryhmää Suomessa!

Hae tehtävää alla olevalla sähköisellä lomakkeella ja liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Olet tervetullut mukaan!
Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg, 044 330 3132 ja stig.hedberg@inhunt.fi.