• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Arto Lehtimäki, puh. 040 844 2528
  Senior Headhunter Jyrki Hämäläinen, puh. 0400 467 792

Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä työeläkealan toimijoiden ja eläkevakuuttajien kanssa.

Arekissa työskentelee reilut 30 oman alansa ammattitaitoista asiantuntijaa, siellä osataan järjestelmäkehityksen hallinta, projektitoiminta, hankinta ja palvelumallit.

 Haemme nyt testauspäällikköä

Arekissa testauspäällikön tehtävä on uusi, ja sinun vastuullasi on tärkeiden työeläkealan yhteisten järjestelmien testaustoiminta. Kuulut yhtenä jäsenenä, ja ainoana Arekin henkilönä, testauspalvelutiimin yhdessä 3-4 toimittajapuolen konsultin kanssa.

Testauspäällikkönä otat kokonaisvaltaisen omistajuuden testaus toiminnasta ja sen kehittämisestä. Et itse ole testaaja, vaikka sinulla voi olla kokemusta tästä roolista, vaan kehittäjä, haastaja ja muutosagentti kaikessa testaukseen liittyvässä toiminnassa, teknologiassa ja muusia asiaan liittyvissä asioissa.

Tehtävässäsi sinulla on tukena teknologia ynnä muut asiantuntijat.

Sinulla on

 • Kokonaisnäkemystä järjestelmien testaustoiminnasta, sillä vastaat testaustoiminnan laadusta, tehokkuudesta ja kehittämisestä. - Työskentelet nyt mahdollisesti testaustoiminnasta vastaavana tiimin vetäjänä tai vastaavassa roolissa, jossa näet testauksen kokonaisuutena, myös kehitysnäkökulman.
 • Kokemusta toiminnan ja menetelmien kehittämisestä
 • Halua toimia muutosagenttina; löydät kehityskohteet ja pystyt perustelemaan asiasi ja saat muutokset myös tapahtumaan
 • Vahvaa osaamista järjestelmäkehittämisestä ja -testauksesta
 • Kiinnostusta ja kykyä kehittää yhteisiä prosessejamme
 • Riittävä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

Työilmapiirimme on eloisa ja huumorintajuinen. Arek on Great Place to Work-sertifioitu työpaikka, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa ja meillä on mahtavat työkaverit ja hyvät työpaikkaedut käytössämme mm. työmatkaetu.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn välittömästi.